Sağlık Haber Girişi : 19 Haziran 2015 16:19

Pilupa'dan ilk 1000 adım projesi

Pilupa'dan ilk 1000 adım projesi
Hamilesiniz ve bu aşamada ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Artık bu durumdan hiç ama hiç korkmayın!
Erzurumajans-Hamilesiniz ve bu aşamada ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Artık bu durumdan hiç ama hiç korkmayın! Milupa'nın ilk1000adim.com adlı internet sitesi sizler için tüm ayrıntıları, bebeğinizin doğum sürecinden, büyüme sürecine kadar var olacak tüm aşamaları listeliyor ve ayrıntılı bilgi almanızı hedefliyor.



Bu kapsamda pek çok kişinin hamilelik süreci boyunca bazı kuşkulara kapılması çok doğal! Çünkü bir bebeğin her an nefes alış ? verişine kadar kontrol etmek gerekebilir. Bu yüzden en iyi kontrol aşamasının sağlanması ile beraber de bebeğin sağlıklı bir şekilde büyümesi ve birey olma evresine geçilmektedir. Hamilelik dönemi, doğum dönemi, doğum sonrası dönemi, emzirme dönemi, ilk adımları ve konuşması dönemine kadar pek çok ayrıntı ve bilgiye ulaşabileceğiniz site üzerinden ayrıntılı teknikler üzerine bilgi almakta mümkündür.

İlk ayından, 24 ayına kadar site üzerinden neler yapılması gerekliliği konusunda bilgi alabilir ve var olan deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz. Siteye açacağınız bir üyelikle beraber uzman hekimlere ve tecrübeli kişilere buradan soru gönderme şansına da sahipsiniz. Bebeğin gelişim süreci ile alakalı neler yemesi gerektiğini, ?özellikle ilk çocuğunuz ise- nasıl davranmanız gerekliliği, onunla nasıl vakit geçirmeniz gerektiğine kadar birçok durum site üzerinden kullanıcılara yansıtılmaktadır. Böylesine önemli bir site üzerinden sizler de bilgi teyidi yapabilir ve artık bilinçli bir çocuk yetiştiricisi olabilirsiniz! Şunu hiçbir zaman unutmamalıyız, bir çocuğun en önemli süreci ilk 2 yaşıdır. Bu süreç zarfında çocuklara iyi bir gelişim süreci zemini hazırlayarak, ileri ki yaşantıları için onlara oldukça yardımcı olabilirsiniz. Bu nedenden dolayı da en önemli şeyin bu olduğu gerçeğini de unutmamalısınız.

O halde sizler de hemen bir ücretsiz üyelik açın, dilediğiniz soruları sorun ve siteyi anlık olarak takip etme aşamasına geçin. Ayrıca aylara bölünmüş bir takvim periyodu sunulması da bu durumda ki en sağlıklı ve en güvenilir durum hissiyatıdır. Bebek yetiştirmenin ne kadar zor bir iş olduğunu bilmekteyiz. Bu nedenden dolayı da doğru bir şekilde bebek yetiştirmek, onun için her zaman faydalı olacak bir işleyiştir. Bu sebepten dolayı da en ufak ayrıntıları bile gözden kaçırmamak oldukça önemlidir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.