Spor Haber Girişi : 01 Kasım 2011 19:15

Pınarbaşı`ndan bir gümüş madalya daha

Pınarbaşı`ndan bir gümüş madalya daha
Erzurum Çelebispor’un milli gururu Necati Pınarbaşı, başarı zincirine yeni bir halka daha eklemeyi başardı.
Erzurum Ajans-Erzurum Çelebispor’un milli gururu Necati Pınarbaşı, başarı zincirine yeni bir halka daha eklemeyi başardı.

28-30 Ekim 2011 tarihlerinde Rusya’nın Başkenti Moskova’da yapılan Moskova Starları Karate Turnuvasında 78 kiloda tatamiye çıkan Milli karateci Necati Pınarbaşı ikinci olarak ülkemize gümüş madalya kazandırdı.

Moskova Starları Karate Turnuvasında ikinci olan Necati Pınarbaşı Karate Federasyonu başta olmak üzere tüm spor camiasını sevince boğdu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, milli karateci Necati Pınarbaşı’nın başarıdan başarıya koşmasının kendisini ve kurumunu mutlu ettiğini belirterek, “Sporda başarılı sonuçlara imza atmak ve uluslararası müsabakalarda sporcularımızın madalya kazanması bizleri daha çok çalışmaya sevk ediyor. Necati Pınarbaşı’nı ve onu yetiştiren antrenörümüz Ahmet Çelebi’yi tebrik ediyorum” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.