Erzurum Haber Girişi : 15 Nisan 2023 04:43

Pişman mısınız sorusuna, "Allah'ın dediği olur" cevabını verdi

Pişman mısınız sorusuna,
Erzurum'da husumetlisine ateş ederken yanındaki Ebubekir Akın'ı vurarak öldüren Hacı Güler, adliyeye getirilirken, gazetecilerin pişman mısın sorusuna, "Allah'ın dediği olur" diye yanıt verdi.

Erzurum'da husumetli olduğu Yusuf Y. isimli şahsa ateş eden Hacı Güler isimli şahıs, Yusuf Y.'nin yanında bulunan Ebubekir Akın'ı (27) başından vurarak öldürmüştü. Firari katil zanlısı 19 gün sonra yakalandı.

 

Suçsuz yere hayattan koparıldı

 

Geçtiğimiz Mart atında Palandöken ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi 4. Canan Sokak üzerinde gerçekleşen olayda Hacı Güler, husumetli olduğu Yusuf Y. ile karşılaştı. O esnada Ebubekir Akın ile birlikte araçta bulunan Yusuf Y.'ye belinden çıkardığı silahla üç el ateş eden Hacı Güler'in hedefi Ebubekir Akın oldu. Talihsiz genç 12 gün bitkisel hayatta kaldıktan sonra hayatını kaybetmişti.

 

 

İstihbarat devreye girdi

 

Olay sonrası kayıplara karışan Hacı Güler'in İstanbul'da gittiği, oradan Tekirdağ'a geçerek yurtdışına kaçma planları yaptığı tespit edildi. Erzurum İstihbarat Şube Müdürlüğü’ nün desteği ile Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmalarda olayın şüphelisi Hacı Güler'i yakalamak için özel ekip kuruldu. Firari katil zanlısı özel ekibin operasyonu ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kırsal alanda saklanmış olduğu büfenin bodrum katında kıskıvrak yakalandı.

 

 

Katil zanlısını alkışladılar

 

Polis ekiplerince gözaltına alınan Hacı Güler Erzurum’a getirildi. Erzurum Adliyesi’nde savcı karşısına çıkarılan katil zanlısının pişkinliği pes dedirtti. Hacı Güler’in yakınları da adliye çevresinde bekledi. Yakınları, Güler adliyeye getirilirken kendisini alkışlayarak, “Korkma, çekinme, doğrusunu yaptın” demesi pes dedirtti. Öte yandan katil zanlısının uyuşturucu ve yaralama gibi suçlardan 10 ayrı suç kaydı olduğunu öğrenildi. Kaynak: Pusula  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 16 Nisan 2023 02:08

    Masum birisini katletmiş biliyor ki üç beş sene yatıp çıkacak . Utanmadan konuşuyor . Allah?ın dediği olur olacak bu dünyada olmasa da cehennemin dibindeki yerin hazır . İdam şart diyoruz yetkililer duymuyor . Kısas da hayat vardır bu ilahi emir ve hükümdür uygulanmalı yoksa adalet olmaz .

  • Halis demir 15 Nisan 2023 09:25

    Ölen adamın yakınları da en doğrusunu yapacaktır. Bu ne rezalet masum birisi ölmüş insanda ar arlanma olur terbiyesizler konuyorum yakınlarını onlardan suçluyu övme cezası verin bu şehirde adaleti tesis edin