Bölge Haber Girişi : 24 Ağustos 2015 23:30

PKK'dan doğalgaz boru hattına saldırı!

PKK'dan doğalgaz boru hattına saldırı!
Kars'ın Sarıkamış ilçesinden geçen Bakü-Tiflis-Kars-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'na PKK'lı teröristler saldırı düzenledi.
Erzurumajans-Kars'ın Sarıkamış ilçesinden geçen Bakü-Tiflis-Kars-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı PKK'lı teröristlerce patlatıldı.

Yağbasan mevkiinde meydana gelen patlama sonrası gökyüzünü alevler sardı. Bölgede gaz akışı kesilirken, alevler yüzlerce metre yükseğe çıktı.

Sarıkamış ilçe merkezi ve Erzurum'un Horasan ilçesinden de görülen alevler, vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

Güvenlik güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı bölgeye giriş yasaklandı. Güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında sıcak temas sağlandığı öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mete A. 01 Ocak 1970 02:00

    Bizi her gün sayısız kez öldüren şeref , haysiyet yoksunu yaşamayı inlere girip bir hayvandan farksız hayat süren insan müsvettelerine ne zaman dur diyeceğiz ... Sayın Gazi Mustafa Kemal Paşa`nın dediği damarlarımızdaki asil kanı her gün sülük gibi emen bu kalleşlere ne zaman dur diyeceğiz . Kendine gel TÜRK milleti. NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE...!!!