Spor Haber Girişi : 05 Aralık 2012 23:30

Portekiz'de Türk gecesi 1-2

Portekiz'de Türk gecesi 1-2
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nun son hafta mücadelesinde Galatasaray,Portekiz ekibi Braga'yı 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi.
Erzurumajans-UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nun son hafta mücadelesinde Galatasaray,Portekiz ekibi Braga'yı 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

Canlı anlatım:

Ve maç bitti. Temsilcimiz Galatasaray rakibini 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

DK 90+ : Burak yaptığı faul sonucu sarı kart gördü

Oyuna iki dakika uzatma eklendi.

DK 90: Temsilcimiz için şansız bir an. Aydın'nın pasında topla buluşan Burak ceza sahasının sağ tarafında güzel bir vuruş çıkardı top direkten döndü.

Oyuncu değişikliği: Braga'da Eder çıktı ve Carlao oyuna girdi.

DK 86: Selçuk ve Mossoro bir tartışma yaşadı, tartışmanın ardından iki oyuncuda sarı kart gördü.

DK 83: Ruben Amorim sarı kart gördü yaptığı faulün ardından

GOOOOLLLLLLL DK 78: Selçuk'tan sol kanatta mükemmel bir topuk pası Reira'ya. Reira içeri güzel bir orta açtı,defans Umut'tan önce topa müdahale etti. Arka tarafa seken top Melo'nun önünde kaldı. Melo kaleye düzgün bir şutunu kaleci çıkardı. Seken top Aydın'nın önünde kaldı ve Aydın topu Braga filelerine gönderdi.Temsilcimiz şimdi 2-1 önde. Bu skor üst tur için Galatasaray'a yeterli.

Oyuncu değişikliği: Emre Çolak yerini Umut Bulut'a bıraktı.

DK 68: Çok ilginç bir an yaşandı, Riera topun çıktığını sanarak topu eline aldı, daha önce sarısı olan Riera için Bragalı oyuncular ikinci sarıyı bekledi ancak hakem taçı Galatasaray'a verdi.

DK 66: Amorim ceza sahası dışından, sol çaprazdan çok sert bir şut attı fakat top yan ağlarda kaldı.

DK 64: Riera yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü. Braga tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullandı.Ismaily'nin yaptığı orata şut karışımı vuruş az farkla dışarı çıktı.

DK 63: Ebue atılan uzun pasa iyi hareketlendi,hızla ceza alanına girdi, ancak bir anda dengesini kaybedince temsilcimiz önemli bir pozisyonu harcamış oldu.

GOOOLLLLL
DK 58: Amrabat sol kanattan ceza sahasına mükemmel bir orta yaptı Burak Yılmaz topu kafayla Braga kalecisinin yanından topu ağalara yolları. Şimdi skorda eşitlik var. Bir üst tur için temsilcimize bir gol daha gerekiyor.

Bu arada Old Trafford'tan gol haberi geldi. Cluj, Manchester United deplasmanında 1-0 öne geçti.

DK 52: Burak sağ kanattan topla geldi ve hızla son çizgiye indi. Uzak direkte Amrabat hareketlenmiş ve Burak ona doğru ortaladı fakat Quim son anda topu tokatladı.

DK 48: Salino yaptığı seret müdahale sonucu sarı kart gördü

Oyuncu değişikliği: Hamit ve Emlander yerine Aydın ve Amrabat oyuna girdi.

İkinci yarı başladı...

Ve ilk yarı sona erdi..

DK 40: Salino'nun ceza sağsı dışı çaprazdan sert vuruşunda Muslera topu yumruklarıyla çıkardı.

DK 39: Emre Çolak'a yapılan faulde serbest vuruşu Selçuk kullandı. Selçuk çok güzel bir vuruş yaptı, Braga kalecisi aynı güzellikte topu kornere çeldi.-

GOLLLLL DK 32: Braga kendi cezasahasından uzun bir pasla çıktı Elmander büyük bir hata yaptı ve top Salino'nun önünde kaldı. Salino içeri ortasını yaptı Galatasaray defansı topu çıkarmaya çalışırken bu sefer Melo'dan büyük bir hata geldi ve top ceza sahası dışında Mossoro'nun önünde kaldı. Mossoro düzgün bir vuruşla Muslera'nın sağından topu ağlara gönderdi. Braga temsilcimiz karşısında 1-0 önde.

DK 26: Sağ kanata Burak'a çok güzel bir pas, Burak topla buluştu ve hızla gelip ceza sahasına girdi, pozisyonunu kaybedince  zor bir şut denedi top kornere çıktı.

DK 23: Soldan Ismaily içeri tehlikeli bir orta açtı, arka direkte Alan topu göğüsü ile kontrol etti anca çok kötü bir vuruş yaparak topu auta yolladı. Braga bir kez daha gole çok yaklaştı.

DK 16: Braga'nın sağdan kullandığı kornerde Custodio kafa vurdu,top Muslera'da kaldı.

DK 16: Kornerde bir karambol oldu ve Vinicius topu önünde buldu ve şutunu attı fakat Dany'den top kornere çıktı.

DK 15: Dani'nin büyük hatasında topu kapan Mossoro hızlı şekilde ceza sahasına ilerledi, sol trafında boş olan arkdaşı Eder'e pasını aktardı.Eder tam vuruşunu yapıcakken Cris kayarak önünü kesti Eder'in vuruşu Cris'e çarparak dışarı çıktı.Braga adına önemli bir pozisyondu.

DK 10: Orta sahadan Ebue'nin koşu yoluna çok güzel bir pas, Ebue sağ kanatta kopa yetişti ancak içeri düzgün şekilde ceviremeyince posizyon sonuçsuz kaldı

DK 3: Braga tehlikeli geldi, ceza sahası sağ tarafında topla buluşan Alan içeri ortaladı, Mossoro kötü bir vuruş yaparak topu dışarı yolladı.

Ve maç Braga'nın vuruşu ile başladı...

İki takım oyuncuları Braga'lı bir taraftar için saygı duruşu yaptı..

Temsilcimiz Galatasaray, Estadio Municipal Stadı'nda oynanıcak UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının 6. şu 11 ile çıkacak :

Galatasaray:


Fernando Muslera - Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Dany Nounkeu, Albert Riera - Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Emre Çolak - Burak Yılmaz, Johan Elmander

Braga :


Q
uim -Nuno Coelho -Elderson -Ismaily -Paulo Vinicius - Ruben Amorim -Mossoro -Leandro Salino -Custodio -Alan -Eder 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.