Spor Haber Girişi : 23 Eylül 2014 13:34

Prandelli oyuncularından şikayetçi

Prandelli oyuncularından şikayetçi
Eleştirilen Prandelli, Aysal'a, futbolcuların tutumundan dert yandı:
Erzurumajans-Eleştirilen Prandelli, Aysal'a, futbolcuların tutumundan dert yandı: "İtalyan teknik direktörün, "Telles'i oynatmıyorum, Taffarel'e gidiyor. Bruma'yı oynatıyorum, Olcan küsüyor. Burak, Selçuk; Melo ile konuşmuyor. Sneijder ise kupa sonrası sanki futbolu bitirmiş" dediği iddia edildi

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray'da kötü gidişat sonunda Cesare Prandelli'yi de isyan ettirdi. İtalyan hocanın, kötü oyun ve skorlar nedeniyle kendisinden rapor isteyen başkan Ünal Aysal'a futbolculardan dert yandığı ileri sürüldü. İşte Prandelli'nin Aysal'a yakındığı iddia edilen o hususlar: 1- Telles'i 11 dışına çıkarıyorum, O Taffarel'e hesap soruyor. 2- Bruma'yı oynatıyorum diye Olcan, kararlarımı sorguluyor. 3- Yuhalanan kaptan pazubandını çıkarıp bana veriyor. 4- Muslera, Burak ve Selçuk; Melo ile konuşmuyor.

ANALiZ YAPACAĞIZ 'OF'LUYORLAR!

5- Sneijder hayal kırıklığı. Sanki Dünya Kupası'ndan sonra onun için futbol bitmiş gibi. 6- İdmanlardan önce kendimizi, idmandan sonra rakibi analiz edelim diyorum, ışıklar kapanıp ekranda görüntü belirince, oflamalar yükseliyor. Prandelli'nin Aysal'a bu sorunları aktardıktan sonra, "Kendimi ilkokul öğretmeni gibi hissediyorum" diye eklediği ifade edildi. Öte yandan İtalyan hoca, oyunculara artık sert yüzünü de gösterme kararı aldı.

FORMAYI ARTIK HAK EDEN GiYECEK

Futbolcularının performansından memnun olmayan deneyimli teknik adamın, sahada daha agresif olmalarını isteyerek, "Çok yavaş oynuyoruz. Daha hızlı olmalıyız. Ayağınızda fazla top tutmayın. Çabuk ve ileri oynayın" uyarılarında bulunduğu öğrenildi. Antrenmanlardaki ciddiyeti de arttıran İtalyan teknik adamın, bir hafta içinde üç zorlu maç yapacaklarına dikkat çekerek, formayı hak edene vereceğini vurguladığı bildirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.