Erzurum Haber Girişi : 02 Eylül 2018 23:15

Prof. Dr. Nihat Yatkın’ın acı günü

Prof. Dr. Nihat Yatkın’ın acı günü
Akrabalarının düğünü için Konya’ya giden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Yatkın’ın kullandığı otomobil TIR’a arkadan çarptı. Kazada hayatını kaybeden Yatkın’ın eşi Nebahat Yatkın, Narmanlı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Erzurumajans-Akrabalarının düğünü için Konya’ya giden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Yatkın’ın kullandığı otomobil TIR’a arkadan çarptı. Kazada hayatını kaybeden Yatkın’ın eşi Nebahat Yatkın, Narmanlı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Yatkın, trafik kazasında hayatını kaybeden eşini son yolculuğuna uğurladı. Yaralı olarak katıldığı cenaze namazında Prof. Dr. Yatkın’ı Rektör Ömer Çomaklı ile öğretim üyeleri teselli etti.

Konya’daki akrabalarının düğünü için Erzurum’dan Konya’ya giden Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Yatkın yönetimindeki 25 FY 175 plakalı otomobil, önünde seyreden O.G., yönetimindeki 13 DD 106 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobildeki Nihat Yatkın ve eşi Nebahat Yatkın yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yatkın’ın eşi Nebahat Yatkın burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Erzurum’da cenaze namazı kılında

Karapınar ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden Prof. Dr. Nihat Yatkın’ın eşi Nebahat Yatkın’ın cenazesi Erzurum’a getirildi. Yatkın için Narmanlı camiinde cenaze namazı kılındı. Aynı kazada hafif yaralanan Prof. Dr. Nihat Yatkın’ın da katıldığı cenaze namazında dua edilerek helallik istendi. Yatkın’ın cenazesi, kılınan namazın ardından Palandöken ilçesindeki Abdurrahman Gazi Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine, Yatkın’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile çok sayıda akademisyen, öğretim üyesi ve vatandaş katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • abdullah kaya 01 Ocak 1970 02:00

    Rabbim rahmet ile muamele eylesin mekanını makamını cennet eylesin inş. ..haber yaziliminda küçük bir hata var cenaze A.GAZİ mezarlığında değil SÖĞÜTLÜ mah..defnedildi. ...