Siyaset Haber Girişi : 01 Mart 2015 23:50

Prof. Dr. Türetken'den temayül teşekkürü

Prof. Dr. Türetken'den temayül teşekkürü
Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr.Bahattin TÜRETKEN teşkilatlara teşekkür etti.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr.Bahattin TÜRETKEN, ilçe teşkilatlarından, mahalle temsilcilerine; Ak Parti için koşuşturan bütün herkese teşekkür etti

Pazar günü gerçekleştirilen aday tanıtım ve temayül yoklamasında yaşanan kardeşlik ve dostluk havasının Ak Parti'nin kucaklayan ve bütünleştiren yapısının en büyük delili olduğunu söyleyen Prof. Dr.Bahattin TÜRETKEN, "bir demokrasi tablosu ile bizi kucaklayan salondaki bütün delegeler, çalışanlar, oyların sağlıklı şekilde kullanılabilmesi için koşuşturan görevliler; aday adayı arkadaşlarım; biz o salonda birey olarak kendimizi değil; büyük bir beden olarak Ak Partiyi ortaya koyduk.

Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin, Yeni Türkiye yolunda güçlü Erzurum'un, kalkınma enstrümanlarının yanına teknolojinin eklenmesinin şehrimiz için en önemli adımlardan birisi olacağını kaydeden Prof. Dr.Bahattin TÜRETKEN, "Erzurum'u sorunları ve fırsatları ile bilerek ve isteyerek talip olduk. Sevdamızın, yürek yangınımız mübarek beldenin her taşı bizim için emanettir ve gelecek nesillere aktaralım diye bırakılmış mirastır. Temayülden sonra yaşanacak süreçte Ankara'daki büyüklerimizin yapacakları çalışmaların en iyi kararı ortaya çıkaracağına eminim. Çünkü; bundan önce yaşanan üç genel seçimde de aynı yollar izlendi ve verilen kararlarla Türkiye prangalarını kıran ülke oldu. Şimdi verilecek karar ile Yeni Türkiye'yi kuracak olan kadrolarda da isabetli seçimler yapılacaktır" dedi.

Prof. Dr.Bahattin TÜRETKEN, "Erzurum'u sevmenin, Türkiye'yi sevmek olduğunu, Türkiye'yi sevmenin Allah'ın en büyük nimeti yeryüzünü sevmek olduğunu Cumhurbaşkanımızdan öğrenmiş bir nesiliz. Bugün, O büyük liderin çizdiği yolu, Başbakanımız Bilgemiz Ahmet Davutuoğlu ile yürümeye devam ederken kadroların içerisinde Erzurum için bulunmak için yola koyulduk. " ifadelerini kullandı. Temayül bitti diye durmak gibi bir niyetinin olmadığını söyleyen Prof. Dr.Bahattin TÜRETKEN, aynı şevk ve heyecanla çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.