Eğitim Haber Girişi : 14 Temmuz 2016 17:15

Prof. Dr. Yıldırım: Ben her kesimin adayıyım

Prof. Dr. Yıldırım: Ben her kesimin adayıyım
Atatürk Üniversitesi'ndeki rektörlük seçimlerinde en çok oy alan Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım, "İhanet içindeki bölücü ve terör odakları hariç, her kesimin adayıyım" dedi.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi'ndeki rektörlük seçimlerinde en çok oy alan Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım, "İhanet içindeki bölücü ve terör odakları hariç, her kesimin adayıyım" dedi.

Atatürk Üniversitesinde yapılan rektörlük seçimlerinde 366 oy alarak sandıktan birinci sırada çıkan Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım, MÜSİAD Erzurum Şubesini ziyaret etti. Başkan Taner Bayır ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Prof. Dr. Yıldırım, rektör olarak atanmasını "Sayın Cumhurbaşkanının takdiri" diye nitelendirdi. 

Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım "Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için böyle önemli bir kurumu seçim öncesi ziyaret etmedik. Şu kurumun ya da bu kurumun adayı, yani şu kesimin adayı, bu kesimin adayı demesinler diye seçim öncesi gelmedik. Hiçbir kesimin adayı değilim. İhanet içindeki bölücü ve terör odakları hariç her kesimin adayıyım. Bunu da almış olduğumuz oylarla gösterdik. Her kesimden oy aldık. Bize destek veren vermeyen herkesten Allah razı olsun. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

MÜSİAD Şube Başkanı Taner Bayır ise tüm adaylara eşit mesafede olduklarını belirtti. Taner Bayır, "Bütün adaylar bizimdir. Hepsi bir birinden değerli kardeşlerimizdir" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.