Erzurum Haber Girişi : 18 Haziran 2015 13:46

Proje eğitimciler eğitimi tamamlandı

Proje eğitimciler eğitimi tamamlandı
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) sunmuş olduğu TRA1/15/TD kapsamında düzenlenen "Proje Geliştirme Eğitimi Programı ve PCM Eğitimi" tamamlandı.
Erzurumajans-Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezinin 2015 yılı Teknik Destek Programına esas olmak üzere Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) sunmuş olduğu TRA1/15/TD kapsamında düzenlenen "Proje Geliştirme Eğitimi Programı ve PCM Eğitimi" tamamlandı.

Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü İlhami Atasever'in yönetiminde hazırlanan ve eğitmenliğini Prof. Dr. Mustafa Sarı'nın yaptığı eğitim 11-16 Haziran 2015 tarihlerinde cumartesi Pazar dahil olmak üzere 09.00-17.3009.00-17.30 saatleri arasında Kaymakamlıklar ile kamu kurum kuruluşlarında görevli 15 Proje Uzmanının katılımı ile Hükümet Konağı Defterdarlık toplantı salonunda gerçekleştirildi. Eğitim, katılımcılara Proje Döngüsü Yönetimi Eğitmeni olarak sertifikalarının verilmesi ile tamamlandı.
Amaçlarının il geneli hibe fonlarından daha fazla faydalanmak, il geneli proje yazma oranının artırmak olduğunu belirten Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü İlhami Atasever eğitimlerinin devam edeceğini ve bu eğitim sonucu Proje eğitmeni olarak eğitimi tamamlayan kamu kurum ve kuruluşları uzmanlarından oluşan 15 katılımcının bundan sonra PCM eğitimlerini verebilecek hale geldiklerini önümüzdeki günlerde il geneli tüm kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik Proje Döngüsü Yönetimi(PCM) eğitimlerine başlayacağı belirtilmiştir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.