Erzurum Haber Girişi : 02 Aralık 2018 13:30

Protokol için ayrılan bölüme halkı davet etti

Protokol için ayrılan bölüme halkı davet etti
Palandöken Kayak Merkezi’nin açılış törenine Vali Okay Memiş’in alkış toplayan davranışı damgasını vurdu.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Palandöken Kayak Merkezi’nin açılış törenine Vali Okay Memiş’in alkış toplayan davranışı damgasını vurdu. Protokol için ayrılan bölümü gören Vali Memiş, “Bu böyle olmaz. Halk ayaktayken biz oturamayız. Kaldırın tüm sandalyeleri” dedi ve vatandaşları yanına davet etti.



Palandöken Kayak Merkezi, Ejder3200 A.Ş. tarafından düzenlenen ‘mütavazı’ bir organizasyonla sezona ‘merhaba’ dedi. Açılış öncesinde kar motoruna binerek pistleri gezen Vali Okay Memiş, "Erzurum ve Palandöken bu yıl da misafirleri karşılamaya hazır. Bütün imkanlar Palandöken için seferber edilmiş durumda. Bugün 'Bismillah' diyoruz ve hayırlı bir sezon diliyoruz. Bu memleketin ve insanların morale ihtiyacı var. Türkiye ve Erzurum her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. Biz bunu turizmle taçlandırmak istiyoruz. Hedefimiz her yıl en az 1 milyon turisti Erzurum'a çekebilmek. Bu amaçla bütün çalışmalarımızı bitirdik. Türkiye'de bugün itibariyle ilk olarak Palandöken'de kayak sezonunu açıyoruz. Erzurum olarak kış sezonuna hazırız. Bu sezon da çok verimli bir sezon yaşayacağımızı ümit ediyoruz" dedi.



VATANDAŞLAR ÇOK MUTLU OLDU

Daha sonra beraberindekilerle birlikte Dedeman Otel’in Igloo kafesinin camekanlı bölümünde protokol için ayrılan bölüme geçen Vali Okay Memiş, oturma düzenini görünce, “Bu böyle olmaz” dedi. Açılışa gelen vatandaşları gösteren Vali Memiş, “Halk ayaktayken biz oturamayız. Tüm sandalyeleri kaldırın” talimatı verdi. Bununla da yetinmeyen Vali Memiş, o an çevresinde bulunan tüm vatandaşları protokol için ayrılan bölüme davet etti. Yanına gelen herkese elleriyle ikramda bulunan Vali Memiş’in bu davranışı büyük takdir topladı. 



MEŞALELİ KAYAK BÖYLE YAPILIR!

Bu arada açılış töreni sırasında Erzurum Kayak Kulübü sporcularının yaptığı meşaleli kayak gösterisi izleyenleri adeta büyüledi. 100’e yakın sporcunun ellerindek meşalelerle tek sıra halinde slalom yaparak iniş gerçekleştirmesi davetlilerden büyük alkış aldı.



KONAKLI ÜCRETSİZ OLACAK

Öte yandan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kayak yapmayan kimse kalmaması için Konaklı Kayak Merkezi’nin bu yıl ücretsiz olarak hizmet vereceğini müjdeledi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.