İlçeler Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

PTSO`dan terör tepkisi

PTSO`dan terör tepkisi
Erzurum Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Bakır, terör olaylarını telin etti.
Erzurum Ajans-Erzurum Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Bakır, terör olaylarını telin etti.
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Bakır yaptığı yazılı açıklamada; “Terörden medet umanlar, masum insanların geleceğine yönelik yaptıkları düşmanlığın devam ettiğini, kadın, erkek ve çocuk demeden kurşun sıkanlar bilmelidirler ki, birlik ve beraberlik içerisinde yüz yıllardır yaşayan kardeşliği bozmaya çalışanlar tarih önünde en ağır bedelleri ödeyecektir” dedi.

Bitlis ve Çukurca’daki saldırılara değinen Başkan Turgut Bakır, silahtan ve terörden medet umanlar asla ve asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. Acımız büyük. Bunları yapanlar sanmasın ki, ülkenin yaşadığı bu acılar, yapanların yanına kar kalır. Bu milletin canını yakanlar elbette ki bir gün dersini fazlasıyla alacaklardır” diye konuştu.
Terörün elbet sonunun geleceğini belirten Başkan Bakır, her Türk vatandaşının en az terörden menfaat umanlar kadar cesur ve kararlı olduğunu ifade etti.
Pasinler iş dünyası adına yüce milletimizin acısını bir kez daha paylaşıyoruz" diyen Bakır, "Şehitlerimize yüce Allah (c.c)’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.