Medya Haber Girişi : 29 Temmuz 2012 13:30

Pusula gazetesi iftar yemeği verdi

Pusula gazetesi iftar yemeği verdi
Erzurum merkezli bölgesel günlük Pusula gazetesince, Palandöken dağındaki Polat Renaissance Otel'de iftar yemeği verildi.
Erzurum Ajans-Erzurum merkezli bölgesel günlük Pusula gazetesince, Palandöken dağındaki Polat Renaissance Otel'de iftar yemeği verildi. 
İftar yemeğine Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Karadayı Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı ile iş, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
Pusula Gazetesi Genel Koordinatörü Sevda Güneş İncesu, “Doğu Anadolu Bölgesi'nde günlük gazete boşluğunu doldurduk. Ulusal kalitede habercilik yapıyoruz.Profesyonel bir ekiple bölgenin nabzını tutuyoruz. Habercilik yapmanın yanı sıra istihdama da katkı sağladık. Pusula Gazetesi hem baskı tesisleri hem de haber merkezinde çalışanlarıyla şehrin ciddi bir istihdam kuruluşları arasında yer almaktadır. 14 ile hitap etmekteyiz ve önümüzdeki günlerde Tunceli, Malatya ve Elazığ'da büro açarak buralarda da dağıtımlara başlayacağız.” dedi.
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk “Bugün burada pusula gazetesi Erzurum’u bir araya toplamış bulunuyor. Daha 5. ayında bu birlikteliği sağladıkları için Erzurum Valisi olarak kendilerine teşekkür ediyorum. Toplumun her kesiminden her görüşten ve her yandan insanların bir araya gelebilmesi önemli bir başarıdır. 6 ay önce Erzurum’da bölge gazetesi kuruluyor dediklerinde doğrusu büyük cesaret dedik. Eskiden bizim kuşakta Yeni Asır'ı bilirdik. Daha sonra Bursa'da Olay Gazetesi. Çok sonra Karadeniz'deki gazeteler vardı. Şimdi de Doğu Anadolu’yu bir araya getiren Pusula Gazetesi var. Pusula daha çok yeni, daha pek çok konuda yapacakları var. Üstün başarılara imza atacağına inanıyorum. Bölgemizin kalkınmasına, kültürüne ve siyasi hayatını çok büyük katkılar yapacağına inanıyorum.” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.