Spor Haber Girişi : 05 Haziran 2012 16:00

Rafting takımı Türkiye 7'incisi oldu

Rafting takımı Türkiye 7'incisi oldu
Dört Eylül Belediyespor Rafting Takımı, 01–03 Haziran 2012 tarihleri arasında Erzurum Tortum Çayı ve Uzundere’de yapılan Türkiye R4 Rafting Şampiyonası’nda Türkiye 7'incisi oldu.
Erzurum Ajans-Dört Eylül Belediyespor Rafting Takımı, 01–03 Haziran 2012 tarihleri arasında Erzurum Tortum Çayı ve Uzundere’de yapılan Türkiye R4 Rafting Şampiyonası’nda Türkiye 7'incisi oldu.
Dört Eylül Belediyespor Rafting Takımı Antrenörü Halil Kozanoğlu, Sivas'tan Türkiye Şampiyonasına katılan ilk takım olduklarını belirterek “Tecrübe edinmek için gittiğimiz şampiyonada 25 takım arasında 7'inci olarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettik. Kısa sürede yaptığımız antrenmanlarla bizden daha tecrübeli ve milli sporculardan oluşan illeri geride bıraktık” dedi. 7-8-9 Temmuz 2012 tarihleri arasında Rize Fırtına Deresi’nde yapılan Türkiye Şampiyonası 2. ayağı ve milli takım seçmelerine katılacaklarını dile getiren Kozanoğlu, “Buradaki şampiyonaya da Darende ve Gürün üzerinde Tohmah Çayı’nda hazırlanacağız. Dört Eylül Belediyespor olarak raftingde de iyi bir konuma gelmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
Kozanoğlu, kendilerine destek veren Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e de teşekkürlerini iletti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.