Erzurum Haber Girişi : 14 Ekim 2021 16:21

"Rakibimiz çok önemli bir takım"

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu FK, Pazar günü oynayacağı Erzurumspor maçı hazırlıklarına Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde devam etti.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Altınordu’nun deneyimli Hocası Hüseyin Eroğlu, “Pazar günü kadro kalitesi anlamında ligin önemli takımlarından birisiyle oynayacağız. Erzurumspor’un gücünü biliyoruz. Ona göre de gerekli önlemlerimizi alacağız” dedi.

 

Tecrübeli teknik adam Hüseyin Eroğlu yönetimindeki kırmızı-lacivertliler pazar günü deplasmanda oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına yoğun tempoda hazırlanıyor.

 

Teknik Direktör Eroğlu, ligin geride kalan bölümünde 10 puan topladıklarını, milli maç için verilen arayı da iyi değerlendirdiklerini ifade ederek, Pazar günü kendilerini güçlü bir rakibin beklediğini söyledi.

 

Uzun yıllardır Altınordu FK’nın başında olan ve ligin en istikrarlı teknik adamlarından biri olan Hüseyin Eroğlu, Pazar günü Kazım Karabekir Stadı’nda güçlü bir Erzurumspor ve onun arkasındaki müthiş bir taraftara karşı mücadele edeceklerini belirtti.

 

Rakibimiz çok önemli bir takım

 

Altınordu’nun deneyimli çalıştırıcısı, “Pazar günü kadro kalitesi anlamında ligin önemli takımlarından birisiyle oynayacağız. Menemenspor galibiyeti bizim için moral oldu. Kazandıkça yukarıya tırmanmaya başlıyoruz. Bu ligde kolay maç yok. Her takım her takımdan rahatça puan alabiliyor. Puanlar birbirine çok yakın, alacağınız iki galibiyet sizi play-off potasına sokuyor. Kaybettiğiniz zaman da alt sıralara doğru iniyorsunuz. Hedefimiz maçlarımızı kazanıp yavaş yavaş yukarı çıkmak. Ligin 8 haftalık bölümü geride kaldı. İlk yarının bitmesine daha 9 maç var. Bu maçlarda en iyi sonuçları alıp başarılı olmak istiyoruz” diye konuştu.

 

İzmir temsilcisinin hocası Eroğlu, oyun sisteminin tam oturması ve oyuncuların da takıma uyum sağlamasıyla ligin üst sıralarına doğru tırmanacaklarını da sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.