Erzurum Haber Girişi : 17 Nisan 2022 22:08

Rakibine fark attı

Rakibine fark attı
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Genel Kurulu'nda mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Tanrıver, 455 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

ERZURUM AJANS / Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki DAİB Hizmet Binası’nda düzenlenen ‘2021 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurul’ toplantısına birliğe bağlı 17 ilden delege katıldı.

 

Başkanlık divanı seçiminin ardından çalışma raporu okunurken, bilanço ve gelir gider hesapları ile 2022 bütçe ve iş programı görüşülerek oylandı.

 

HAKLI BİR GURUR YAŞIYORUZ

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban’ın da katıldığı Genel Kurulda yapılan seçim sonunda başkan adayı Osman Bahar 319, Ethem Tanrıver ise 455 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

 

 

Teşekkür konuşması yapan Ethem Tanrıver, "Verdiğimiz sözleri tutmanın haklı gururu ile karşınızdayız, çünkü ben değil biz ruhuyla çalıştık. 2018'de başladığımız görevimize yeni dönemde de devam edeceğiz. Seçimlerde kimse kaybetmeyecek, DAİB ailesi olarak hepimiz kazanacağız. Bizler ekip olarak makamı küçültecek, hizmeti büyüteceğiz. Genel kurulumuza teşrif eden tüm ihracatçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Haber: Onur SAĞSÖZ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.