Erzurum Düzenleme Tarihi : 03 Eylül 2020 16:50 Haber Girişi : 03 Eylül 2020 16:56

Recep Akdağ'ın amca acısı

Recep Akdağ'ın amca acısı
Sağlık eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ'ın amcası Rüstem Akdağ, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Erzurumajans-Erzurum'un sevilen esnaflarından biri olan Akdağ Yufka Kadayıf'ın sahibi Rüstem Akdağ (82) da korona virüse yenik düştü.


Bir süre önce korona virüs testi pozitif çıkan ve Bursa'da tedavi altına alınan Rüstem Akdağ, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Akdağ'ın cenazesi yarın, Cuma Namazına müteakip, Narmanlı camiinde kılınacak cenaze namazı sonrasında Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • 11 Eylül 2020 05:26

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin

  • Aydın Atalay 04 Eylül 2020 16:03

    Sayın Bakanım merhuma Allah,tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz Allahım merhuma rahmet sizlerede sabr-ı cemiilerini eylesin Başınız sağ olsun.

  • ALPURUNGU 04 Eylül 2020 12:32

    Niye Narmanlı camii. Korona tedbirleri bu beyler için geçerli değilmi. Herkes Asri mezarlıktan cenazesini kaldırırken bunların ki neden Narmanlı camii. Bu ayrımcılık neden