Erzurum Haber Girişi : 06 Nisan 2017 20:00

Rektör Alma, Rektör Çomaklı'yı ziyaret etti

Rektör Alma, Rektör Çomaklı'yı ziyaret etti
Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.
Erzurumajans-Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette iki mevkidaş, üniversiteler ve eğitim hakkında bir süre sohbet ettiler.

Atatürk Üniversitesi'nin bölgedeki en güçlü eğitim kurumu olduğunu söyleyen Iğdır Üniversitesi Rektörü Alma, Iğdır Üniversitesi'nin de içinde bulunduğu birçok üniversitenin kuruluşunda Atatürk Üniversitesi'nin etkin rol oynadığını söyledi. "Üniversiteler Kuran Üniversite" sloganının Atatürk Üniversitesi'ni tanımladığını söyleyen Rektör Alma, desteklerinden dolayı Rektör Çomaklı'ya ve Atatürk Üniversitesi'ne teşekkür etti.

Kadim bir üniversite olarak çevre üniversitelere her konuda yardımcı olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Rektör Çomaklı, "Üniversitemizde yetişen öğretim üyelerinin farklı üniversitelerde başarı sağlamaları bizleri mutlu ediyor. Birçok üniversitenin rektörü, dekan veya akademisyenleri bizim üniversitemizin mensubu. Atatürk Üniversitesi olarak üniversitelerin gelişmesi ve kalkınması için her türlü yardımı yapmaktan geri kalmayız" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.