Bölge Haber Girişi : 17 Nisan 2013 16:24

Rektör Budak'ın ismi yaşatılıyor

Rektör Budak'ın ismi yaşatılıyor
Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çok Amaçlı Salonu'nun adı, üniversite senatosu tarafından alınan bir kararla, merhum Rektör Prof. Dr. Gökhan Budak'ın anısına "Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu" olarak değiştirildi.
Erzurumajans-Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çok Amaçlı Salonu'nun adı, üniversite senatosu tarafından alınan bir kararla, merhum Rektör Prof. Dr. Gökhan Budak'ın anısına "Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu" olarak değiştirildi.

Ocak ayında, ailesiyle birlikte ikamet ettiği Erzurum 'daki lojmanında hayatını kaybeden Rektör Prof. Dr. Gökhan Budak'ın ismi, Bayburt Üniversitesi'nde yaşatılıyor. Üniversite Senatosu'nca İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çok Amaçlı Salonu'nun adının, merhum Rektör Prof. Dr. Gökhan Budak'ın anısına "Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu" olarak değiştirilmesine karar verildi.

Altı ay gibi kısa bir süre Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü koltuğunda oturmasına rağmen samimiyeti, çalışkanlığı ve mütevazılığı ile herkesin sevgisini kazanan merhum Prof. Dr. Gökhan Budak'ın isminin üniversitede yaşatılması başta vatandaşlar olmak üzere üniversite personeli ve öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Kampüsünün tek konferans salonu olan 150 kişi kapasiteli Bayburt Üniversitesi Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu üniversitenin bilimsel ve kültürel aktiviteleri için sıkça kullanılıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.