Kültür-Sanat Haber Girişi : 21 Mayıs 2012 21:05

Renkli kalemler çocukevi'nde yıl sonu etkinliği

Renkli kalemler çocukevi'nde yıl sonu etkinliği
Erzurum'da Renkli Kalemler Çocukevi’nde yılsonu etkinlikleri düzenlendi. Palandöken Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinlikte, 0- 6 yaş grubu öğrencilerin gösterileri, anne ve babalarını heyecanlandırdı.
Erzurum Ajans-Erzurum'da Renkli Kalemler Çocukevi’nde yılsonu etkinlikleri düzenlendi.
Palandöken Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinlikte, 0- 6 yaş grubu öğrencilerin gösterileri, anne ve babalarını heyecanlandırdı. Dans ve çeşitli oyunlar sergileyen minik öğrencilerin her hareketini görüntülemek isteyen anne- babalar adeta birbirleriyle yarıştı.
Okul öğretmenlerinden Elif Keverci, etkinliklerle çoçukların sosyalleşmesinin amaçlandığını ifade etti.
Keverci, bu tür programların öğrencilerin bilgi ve becerileri için önemli olduğunu belirterek, okul olarak uzun zamandan buyana gösterinin çalışmalarını yaptıklarını söyledi.
Bu dans gösterilerinin çocuklara özgüven duygusu kazandırdığını belirten Keverci, "Çocuk yaşta bir topluluk karşısında çeşitli gösteriler sunmak, çocuğun geleceği için çok önemli adımlardır. Çocuğun küçük yaşta cesaret ve özgüven kazanmasını sağlıyor" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.