Erzurum Haber Girişi : 18 Haziran 2020 17:00

Rezalete bak!

Rezalete bak!
Erzurum, havalimanı pist sorunuyla uğraşırken, bir darbe de Anadolu Jet’den yedi. Firma gerekçe göstermeden 22 Haziran’dan itibaren 1 Temmuz’a kadar Ankara seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Bir yılı aşkın süredir bitirilemeyen pist bakım, onarım çalışmaları nedeniyle ‘acil’ piste mahkum bırakılan ve geçen yıl 50’yi aşkın uçağı iptal olan Erzurum’un bu kez de Ankara ile bağı koparıldı. Anadolu Jet firması, 22 Haziran’dan itibaren 1 Temmuz’a kadar Ankara - Erzurum seferlerini karşılıklı olarak iptal etti. Aynı tarihlerde Ankara - Erzincan, Ankara - Kars seferlerinin yapılacak olması dikkat çekerken, Erzurum seferlerinin neden iptal edildiği konusunda açıklama yapılmadı. 

TÜRSAB TEPKİ GÖSTERDİ

Ankara uçak seferlerinin iptal edilmesine ilk tepki Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Kuzeydoğu Anadolu Başkanı Kürşat Özeken’den geldi. Pandemi nedeniyle seyahat acentalarının kapanma noktasına geldiğini anımsatan Başkan Özeken, “Normalleşme süreciyle nefes alacağımızı düşündük. Acenteler olarak kültür turlarına ağırlık vermeye başlamıştık. Öyle ki Erzurum’da vaka sayısı çok düşük diyerek insanları buraya getirmeye çalışıyorduk. Bir hayli de ilgi gördü bu çalışmalarımız ancak adeta son dakika golü yedik. Günde tek sefer olan Ankara uçağının iptal edilmesi bizi zor duruma düşürdü. Erzurum’dan Antalya, Adana, Samsun, Bursa, Gaziantep gibi şehirlere uçuşlar Ankara bağlantılı yapılıyordu. Şimdi bir çok vatandaşın bilet değişim işlemlerini yapıyor, mağduriyetlerini gidermeye çalışıyoruz. Erzurum gibi bir şehrin başkent ile bu şekilde bağının koparılması kabul edilebilir değil. Tüm siyasilerimizin desteğini istiyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Merhaba 01 Ocak 1970 02:00

    Pist yüzünden erzurum insanı ve erzurum söyle böyle demeye başladınız orda yaşayan insanların ne suçu var pisti yapan kim ona söylenir ne söylenecekse saygı duyarım insanlara suçsuz insanlara saygı.

  • AHMET KARAHAN 01 Ocak 1970 02:00

    Ticaretin Durduğu Böyle Bir Zamanda ERZURUM .MADUR EDİLMESİ VE HİÇ BİR İLİMİZİN MADURİYET YAŞAMASI SONDERECE ÜZÜCÜ RİZE ÇAY TOPLAMA İŞİ NEKADAR GÜZEL VATANDAŞ EVİNE EKMEK GÖTÜRECEK DEĞİLMİİİİİİİ BEN BAŞKA BİRŞEY SÖYLEMİYORUM ANLAYAN ANLADIIIIII TAYYİB BEY RİZELİ GALİBA

  • Afşin 01 Ocak 1970 02:00

    Yolcu garantili Havaalanı yaparsan oradan yolcu almak için bu tür yöntemler normal. Ve pist sanırım 2 yıl daha bitmez

  • Yunus Emre 01 Ocak 1970 02:00

    Sizin gibi habercilerin amq yalandan başka işiniz yok sizin gibi yavşakları içeri atıyorlar işte sonra da yaygara çıkıyor sizin gibilere az bile

  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Erdaş arkadaş Binali Yıldırım yol yapmaya Erzurum'dan başladı doğuya ve batıya doğru çünkü Erzurum 7 0 verdi Erzurum un yolları yapaldiginda Binali Yıldırım'ın köyünün yanından gece yol tek seritti hala her şey yapalım yiğidi oldursek de hakkını yemeyelim

  • Ezgi 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum mahrumiyet bölgesi buranın ne yeri ne de insanı gelişir

  • Cevdet Çatal 01 Ocak 1970 02:00

    Geçenlerde dedim erzuruma bir şey yapmyi biraksinlar Yapilanlari goturmesinler yeter

  • İbrahim 01 Ocak 1970 02:00

    Durmak yok yola devam bu ülkrde erzurumdan gelişememiş başka bir yer yoktur zaten yeterince soğuk bari yatırım yapsalar

  • Mücahit palazoglu 01 Ocak 1970 02:00

    Çok iyi olmuş verirseniz oyları!! Daha iyi günleriniz

  • Akın 01 Ocak 1970 02:00

    Hak ediyoruz vallahi beter olalım bu ne be Erzurum Türkiye'ye bağlı değilmi? Bu kadar yalnız kalmışlık nedir? Yatırımı batıya yapıp bize yaşamayı haram kıldılar millet göç ediyor kaçan kaçana haklılar gitmeliler yoksa burda yalnız kalmaya devam edecekler!!

  • Erdaş 01 Ocak 1970 02:00

    Binali yildırımın ulaştırma bakanlığı dönemindeki bürokrat kalıntıları görev yaptıkları sürece bu böyle devam eder

  • SUAT KOTAN 01 Ocak 1970 02:00

    Bilet satış açık ve her gün bir sefer var nereden aldınız bu haberi....