İlçeler Haber Girişi : 22 Nisan 2015 16:30

Rıfkı Salim Burçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Kutlu Doğum etkinliği

Rıfkı Salim Burçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Kutlu Doğum etkinliği
Erzurum Palandöken Rıfkı Salim Burçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum Palandöken Rıfkı Salim Burçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Programa Okul öğrencisi Songül Karatepe'nin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Daha sonra okul öğretmenlerinden Engin Yücel tarafından günün anlam ve önemini belirtilen bir konuşma yaptı. Konuşmadan sonra öğrenciler tarafından oluşturulan İlahi Korusu Dadaşın Gönül Sesi Kültür ve Sanat Derneği müzisyenleri eşliğinde ilahiler söylediler.

Rıfkı Salim Burçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ana sınıfı öğrencileri tarafından semazen gösterisi yapıldı. Minik öğrencilerin yapmış olduğu bu gösteri programı izlemeye gelen öğrencilere, veliler ve okul öğretmenleri tarafından büyük bir beğeni toplayarak dakikalarca alkışlandılar.

Okul İdaresi tarafından yapılan Peygamber Efendimiz konulu yarışma da dereceye giren öğrencilere Okul Aile Birliği Başkanı Vehbi Aydın ve Okul İdaresi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Hediye töreninden sonra Peygamber Efendimiz konulu şiirler okundu.

Programın sonunda Dadaşın Gönül Sesi Kültür ve Sanat Derneği gazelhanları tarafından İlahi ve Gazeller söylediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.