Spor Düzenleme Tarihi : 09 Ağustos 2020 16:34 Haber Girişi : 09 Ağustos 2020 17:02

Rodallega ve Fernandes Erzurumsporlu mu oluyor?

Rodallega ve Fernandes Erzurumsporlu mu oluyor?
Transfer çalışmalarının sürdüğü Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da bugün gündeme gelen iki isim taraftarları heyecanlandırdı.

Erzurumajans-Transfer çalışmalarının sürdüğü Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da bugün gündeme gelen iki isim taraftarları heyecanlandırdı. Alanyaspor'un Şilili kanat oyuncusu Junior Fernandes ile Denizlispor'un golcüsü Hugo Rodallega'ya B.B. Erzurumspor'un talip olduğunun ortaya çıkması sonrasında, taraftar gün boyunca, "Transfer bitti mi?" sorusuna cevap aradı.

 

İki oyuncuya da B.B. Erzurumspor tarafından transfer teklifi yapıldığı ancak oyunculardan gelen taleplerin yüksek olduğunu öğrendi. Mavi Beyazlı yönetimin, Junior Fernandes için şartları zorlayacağı ancak yıllık 1.2 milyon EURO talep eden Rodallega da çok da ısrarcı olmadığı belirtiliyor. 

 

Teknik direktör Mehmet Özdilek'in daha çok Fernandes ismi üzerinde durduğu ve "şartlar uyarsa alınması iyi olur" dediği belirtilirken, pazarlıkların yoğun bir şekilde sürdüğü belirtiliyor.

 

Erkhaber

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.