Erzurum Haber Girişi : 16 Aralık 2020 12:57

Rusya Erzurum'a iniş izni vermedi

Rusya Erzurum'a iniş izni vermedi
Pandemi döneminde kış turizmine doping olacak Rus charter seferleri, Rus hükümetinin Erzurum'a iniş izni vermemesi nedeniyle iptal edildi. Gözler Ukrayna?dan yapılacak seferlere çevrildi.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Tur operatörleri Pandemi sürecinde Avrupa’daki merkezlere alternatif olması açısından Türkiye’ye yönelik kayak tatili programlarına ağırlık vermişti. Bu kapsamda Palandöken Kayak Merkezi’ndeki otellerle görüşen tur operatörleri, hafta da iki kez yapılacak charter seferleriyle gelecek olan Rus turistler için rezervasyon yaptırmıştı.

 

ERZURUM’A İNİŞ İZNİ YOK

 

Ancak Rus hükümeti aldığı bir kararla Türkiye’ye yapılan uçak seferlerinde sadece İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum havalimanlarına iniş izni verdi. Bu nedenle rezervasyonlar iptal edilirken, gözler Ukrayna’dan yapılacak seferlere çevrildi. Şu ana kadar Ukrayna hükümetinden uçak seferleriyle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.