Siyaset Haber Girişi : 02 Mart 2015 20:05

Saadet Partisi temayül yoklaması yaptı

Saadet Partisi temayül yoklaması yaptı
Saadet Partisi 7 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürürken, Genel seçimlerde aday adayı olan 46 kişiden oluşan liste İlçe başkanları ve yönetim kurullarının katıldığı temayül yoklaması gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Saadet Partisi 7 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürürken, Genel seçimlerde aday adayı olan 46 kişiden oluşan liste İlçe başkanları ve yönetim kurullarının katıldığı temayül yoklaması sonrası Eski Adana Milletvekili Yakup Budak'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Listeye nihai karar ve son şekli genel merkez tarafından yapılacak olan anket ve genel merkezde 14 Mart günü yapılacak olan aday adayı İstişarelerinden sonra belirleneceği belirtildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan ve seçim ittifaklarına değinen GİK Üyesi Faik Çalık, 7 Haziran Seçimlerinin çok farklı bir ortamda geçeceğini ve Saadet Partisi'nin milletin desteği ile meclise gireceğini vurguladı.

Saadet Partisi GİK Üyesi Faik Çalık, "Bu ülke, hepimizin. Hepimiz kardeşiz. "Siyasi partiler, ülkenin sorunlarını çözmek için vardır. Prensip, ilke ve inançlarımızdan taviz vermeden görüşürüz. Başka siyasi partilerden bu konuda teklifler geldiğini biliyoruz. Genel Merkezimiz temel Ölçülerimiz çerçevesinde bunu değerlendirecektir. Seçimlere kısa bir süre kaldı. En başta milletimizle ittifak yapmak durumundayız. Tabii ki ülkemizin problemlerini çözmek için 'ben de varım' diyen her bir kardeşimiz için kapımız açıktır. Hem kollarımız hem de gönlümüz sonuna kadar açıktır çünkü ülkemizin birliğe ve bütünlüğe ihtiyacı vardır. Bu sıkıntıları giderecek bir çare bulmak lazım. Onun için çareye yardımcı olmak isteyen kardeşlerimizle görüşür, konuşuruz." Dedi.

Çalık, Saadet Partisi olarak lügatlerinde düşmanlığa yer olmadığına dikkati çekerek, barış, kardeşlik ve adil düzenden yana olduklarını ve bunun mücadelesini verdiklerini ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kerim öncü 01 Ocak 1970 02:00

    Saadet partisi mecliste olmalı mhp ittifakı güzel olur