Siyaset Haber Girişi : 16 Mart 2014 13:12

Saadet'te Kamalak rüzgarı

Saadet'te Kamalak rüzgarı
Partisinin mitingine katılmak üzere Erzurum'a gelen Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Ben Başbakan olsam Kılıçdaroğlu'na suç duyurusunda bulunur trilyonluk tazminat davası açarım" dedi.
Erzurumajans-Partisinin mitingine katılmak üzere Erzurum'a gelen Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Ben Başbakan olsam Kılıçdaroğlu'na suç duyurusunda bulunur trilyonluk tazminat davası açarım" dedi.

Partisinin mitingine katılmak üzere Erzurum'a gelen SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, miting öncesi sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek Türkiye gündemini değerlendirdi.

Gezi olaylarının Türkiye'yi derinden etkilediğini ifade eden Kamalak, "Türkiye'de yaşanan olaylarda herkes zarar eder başta Türkiye ve bu millet zarar eder. Gezi olayları yaşandıktan sonra döviz, cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı. Faiz kısa sürede üçe katlandı. Bu tür olayların ülkemizde yaşanması bizim ülkemizi geriletir" dedi.

Türkiye'nin son zamanlarda yaşadığı olayları kirli bir savaş olarak değerlendiren SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, bu olayların kirli bir savaş olduğunu ve bu savaşın kazananı olmayacağını söyledi. Son zamanlarda çıkan ses kayıtlarına değinen Kamalak, "Hükümet yetkilileri kendilerine ait ses kayıtlarına dublaj ve montaj diyor. Ama bir başka taraftan gelen ses kayıtlarına kesin değil gibi ifade ediyor. Öyle ya da böyle o kaset olaylarıyla ilgili olarak sorumluluk sahipleri bu alanda ciddi düzenlemeye yapmalıdır. İnsanlarımız birbirlerine çamur atarak bir yere gelemezler. Şunu asla unutmamız gerekir, hepimiz bu aile fertlerindeniz. Aile fertleri birbirlerine çamur atarak, birbirlerine tabak fırlatarak, birbirlerine olmadık hakaretler ederek bir yere varamazlar. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Başbakanına, ana muhalefet partisinin genel başkanı meydanlarda milyonlara hitaben, aynı zamanda canlı yayın olduğu için dünyaya hitaben diyor ki başcalan, hırsız kime söylüyor bunu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Başbakanına söylüyor. Eğer ben başbakan olsam, kendimden de emin isem, hemen o an savcılığa suç duyurusunda bulunurum. Türkiye'de şuanda herkes şüpheli durumda kime güveneceğiz. Adliye'ye gitsek karşımızdaki savcı devletin savcısı mı yoksa bir haşhaşi mi? Hakim devletin hakimi mi haşhaşi üyesi mi? Bunlarda olmadı mı uluslararası kuruluşlar var derim ki sayın Kılıçdaroğlu sen Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Başbakanına iftira ediyorsun. Bir taraftan suç duyurusu yapar, öbür taraftan da trilyonluk dava açarım" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.