Erzurum Haber Girişi : 08 Kasım 2011 14:28

Saat ve yüzük takmaya tövbe etti

Saat ve yüzük takmaya tövbe etti
Van`ın Erciş ilçesinde yaşanan 7.2 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan ve 8 saat sonra çıkarıldıktan sonra Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi`nde tedavi altına alınan Nizamettin Turan isimli depremzede saat ve yüzük takmaya tövbe etti.
Erzurum Ajans-Van`ın Erciş ilçesinde yaşanan 7.2 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan ve 8 saat sonra çıkarıldıktan sonra Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi`nde tedavi altına alınan Nizamettin Turan isimli depremzede saat ve yüzük takmaya tövbe etti.

Erciş`te meydana gelen depremde Nizamettin Turan, arkadaşlarıyla birlikte okey oynadığı oyun salonunda enkaz altında kaldı. Turan`ın enkaz altında üzerine kolon yıkılırken kolundaki saat parçalanarak derisinden içeri girdi, parmağındaki iki yüzük de iki parmağının kırılmasına neden oldu. Turan, yaklaşık 8 saat sonra enkaz altından sağ olarak çıkarılarak önce Erciş`te Sahra Hastanesi`ne ardından da helikopter ile Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı.

Erzurum`da tedavisi süren, kırılan saatinin koluna saplandığı bileği ile yüzükler nedeniyle kırılan, iki parmağı alçıya alınan Nizamettin Turan, bir daha saat ve yüzük takmamak üzere tövbe ettiğini belirtti. Enkaz altında kaldığı 8 saat içerisinde ölümü yaşadığını söyleyen Turan, "Ölüm nasıl bir şey onu yaşadım. 8 saat kaldım enkazda. O kolonun altında 8 saat kurtarılmayı bekledim. Yaşamam bir mucize oldu. Gerçekten bir mucize. Artık saat ve yüzük takmayacağım. Tövbe ettim. Kolumdaki saat yüzünden
bileğim parçalandı, yüzükler nedeniyle iki parmağım kırıldı. Tövbe takmayacağım" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.