Siyaset Haber Girişi : 29 Nisan 2012 16:30

Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'a gelecek

Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'a gelecek
Erzurum'da Kentsel Dönüşüm Projesi Masaya Yatırılıyor.
Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'daki Kentsel Dönüşüm Projelerinin değerlendirme toplantısını yapmak, Kale ve çevresinde uygulamaya konulan 'Cazibe Merkezi' projesini incelemek amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile birlikte Erzurum'a gelecek.
AK Parti iktidarı döneminde başlayan ve şehirlerdeki metruk bölgelerin yıkılarak daha modern ve yaşanabilir bir hale getirilmesi, tarihi ve turistik mekanların gün yüzüne çıkarılarak sosyal ve kültürel alanların oluşturulması ve özellikle dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak amacıyla başarılı bir şekilde bugüne kadar uygulanan 'Kentsel Dönüşüm Projesi' Erzurum'da masaya yatırılıyor.
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın, 1 Mayıs 2012 Salı günü Erzurum'a gelerek, şehirde devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi ve Kale ve çevresinde uygulanan 'Cazibe Merkezi' ile ilgili yatırım ve değerlendirme toplantısı yapacağı bildirildi. Beraberinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile birlikte Erzurum'daki kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını yerinde inceleyecek olan heyetin, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi alacağı kaydedildi.
Bakanlar ve beraberindeki uzman heyete, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile alt belediye başkanları ve ilgili kamu kurum ve kuruluşların teknik elemanları tarafından yaptıkları faaliyetler hakkında değerlendirme yapılacağı ve projelerle ilgili gelinen son durum hakkında rapor sunacakları kaydedildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.