Bölge Haber Girişi : 04 Mart 2011 00:49

Sağsöz'den 2011 sergisi!..

Sağsöz'den 2011 sergisi!..
Türkiye'nin kış sporlarındaki ilk uluslararası organizasyonu olan 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları, Erzurumlu gazeteci Onur Sağsöz'ün objektifinden fotoğrafa yansıdı.

Erzurum Ajans-Türkiye'nin kış sporlarındaki ilk uluslararası organizasyonu olan 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları, Erzurumlu gazeteci Onur Sağsöz'ün objektifinden fotoğrafa yansıdı. 11 gün süren yarış ve müsabakalarda 20 bin kare fotoğraf çeken Sağsöz, bunlar arasından seçilen 65 fotoğrafı Erzurumluların beğenisine sundu.

Erzurum Resim, Heykel ve Galeri Salonu'ndaki 'Sonsöz' adlı fotoğraf sergisinin açılışı, Vali Yardımcısı Hakan Şen, İl Genel Sekreteri Selami Altınok, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik ve 2011 Kış Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz tarafından yapıldı. Gazeteci Onur Sağsöz'ün 27 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında 11 branşta yapılan yarış ve müsabakalarda çektiği fotoğrafların sanat ve sporseverlerin beğenisine sunulduğu sergi, 3-9 Mart tarihleri arasında gezilebilecek.

Türkiye'de ilk kez yapılan 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nı takip eden yüzlerce yerli ve yabancı gazeteciden biri olduğunu belirten Onur Sağsöz, 11 gün süren yarış ve müsabakalar boyunca 20 bin kare fotoğraf çektiğini söyledi. İlk kişisel sergisini 'Oyunlar' temasıyla açtığını kaydeden Sağsöz, "Oyunlar'ın açılış ve kapanış töreni ile yarış ve müsabakalarda objektife yansıyan, sporun sanatsal yönünü de ön plana çıkaran fotoğraflardan 65'ini Erzurumluların beğenisine sundum" dedi.

Sergiye, protokol üyelerinin yanı sıra Sağsöz'ün meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.