Kültür-Sanat Haber Girişi : 15 Temmuz 2016 17:25

Şair Vural Engin 'Madam Alis'in Merdivenleri'ni imzaladı

Şair Vural Engin 'Madam Alis'in Merdivenleri'ni imzaladı
Erzurumlu şair Vural Engin, ilk kitabı olan 'Madam Alis'in Merdivenleri' isimli kitabını Vehip Atalay Kitap Sarayında imzaladı.
Erzurumajans-Erzurumlu şair Vural Engin, ilk kitabı olan 'Madam Alis'in Merdivenleri' isimli kitabını Vehip Atalay Kitap Sarayında imzaladı.

Erzurum'un Tortum ilçesine bağlı Serdarlı Mahallesinde olan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bölümü mezunu olan Vural Engin, gazetecilik okulunda yaşadıklarını 'Madam Alis'in Merdivenleri' kitabında anlattı. Bir dönem Yeşilçam'da prodüksiyon amiri olarak çalışan Engin, Ödük Vadisine yapılmak istenen HES'lere karşı durmuştu. 'Kavak Dalı' şiirinden sonra 'Devlerin aşkı' şiirine klibi Erzurum'da çeken Vural Engin, 'Madam Alis'in Merdivenleri' kitabını Cumhuriyet Caddesindeki Vehip Atalay Kitap Sarayında imzaladı. Şair Engin, Eylül ayında yayınlanacak olan ikinci albümünde  Ahmet Kaya ve Cem Karaca'nın eserlerini okuyacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.