Kültür-Sanat Haber Girişi : 26 Şubat 2012 17:33

Sakarya'da Erzurumlular gecesi düzenlenecek

Sakarya'da Erzurumlular gecesi düzenlenecek
Sakarya Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Yıldırım, 12 Mart Erzurum’un Kurtuluş günü nedeniyle Sakarya’da bir gece düzenleyeceklerini söyledi.
Erzurum Ajans-Sakarya Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Yıldırım, 12 Mart Erzurum’un Kurtuluş günü nedeniyle Sakarya’da bir gece düzenleyeceklerini söyledi.
Sakarya Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Yıldırım, Erzurum’un Kurtuluşunun 84. yılı münasebetiyle bir gece tertipleyeceklerini, şölen programıyla ilgili hazırlıkların devam ettiğini belirtti. Başkan Yıldırım, 17 Mart 2012 Cumartesi günü saat 19.00’da Sakarya Atatürk Kapalı Spor salonunda yapacakları etkinliğe Yudum, Burhan Topal ve Emrah Kuleci gibi sanatçıların da sahne alacağını söyledi.
B
aşkan Yıldırım, gecede ayrıca Sakarya Erzurumlular Derneği erkek bar ekibinin yanı sıra Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Ekibinin de gösteri yapacağını ifade ederek, Ülke genelinde yaşayan bütün Erzurumluları Erzurum’un 84. yılı şölenine davet etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.