Spor Düzenleme Tarihi : 07 Ağustos 2020 13:42 Haber Girişi : 07 Ağustos 2020 13:47

Sakata Gelme Dadaş

Sakata Gelme Dadaş
Menejerlerin sakat olan oyuncuları Erzurumspor'a önermesi kafa karıştırıyor. Yönetime seslenen taraftarlar, ''Aman sakata gelmeyin'' dedi.

Erzurumajans-Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden BB Erzurumspor’da gündemi transfer oluştururken, her geçen gün başka bir futbolcunun ismi gündeme geliyor.

 

Dadaşta, El Kabir gibi sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan bir oyuncu ile Beşiktaş’ta sadece 7 maçta forma giyen Douglas gibi futbolcunun gündeme gelmesi kafa karıştırdı. Taraftarlar, yönetimi uyararak, “Sakata gelmeyin” çağrısında bulundu.

 

Yönetimi uyaran taraftarlar, dış transferde nokta transferler yapılmasını istedi.

Sahalardan altı ay uzak kaldı

 

BB Erzurumspor, Mostapha El Kabir ile görüştü. 31 yaşındaki Faslı santrfor son olarak Ç. Rizespor’da forma giyerken, ağır bir sakatlık yaşamıştı. 6 ay sahalardan uzak kalınca takımıyla yollarını ayıran El Kabir boşa çıktı. Alt adale kemiğindeki kırığın iyileştiği öğrenilen golcü futbolcu, Erzurum’a gelmeye hazır. Mavi-beyazlı yönetimin başka isimlerle de görüştüğü ve “Bize, haber vermeden hiçbir kulübe imza atma” dediği öğrenildi.

 

Üneş, Douglas’ı uyardı

 

Beşiktaş’ta geçen sezon peş peşe yaşadığı sakatlıklar sebebiyle sadece 7 maçta forma giyebilen Douglas’la Beşiktaş’ın yolları ayrılıyor. Yönetim, 29 yaşındaki sağ bek için BB Erzurumspor’la görüşüyor.

 

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Hüseyin Üneş de, Douglas ismini doğrularken, başka alternatifler üzerinde de durduklarını ifade etti.

 

Nurullah Pala/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.