Spor Düzenleme Tarihi : 20 Ekim 2020 15:50 Haber Girişi : 20 Ekim 2020 16:17

Sakatlanmış da hakem olmuş!

Sakatlanmış da hakem olmuş!
Fırat Aydınus ile yaptığım sohbet esnasında hakem oğul Volkan Bayarslan?ın da eski bir futbolcu olduğunu, geçirdiği ciddi sakatlık sebebiyle aktif futbol hayatına son verip hakemliğe geçmiş.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Aytaç Bayarslan’ı uzun süre Erzurum’da Futbol Federasyonu temsilcisi olarak tanıdım. Eski futbolculardan olduğunu bilirdim ama yaş gereği olsa gerek, hiç oynamışlığını görmemiştim. Bir süre önce o da bir çokları gibi evini yükleyip İstanbul’un yolunu tutmuştu. Futbol meraklılarının yakından tanıdığı isimlerden olan üst klasman hakemi Volkan Bayarslan’ın babasıdır.

 

Yaptığım sohbet esnasında hakem oğul Volkan Bayarslan’ın da eski bir futbolcu olduğunu, geçirdiği ciddi sakatlık sebebiyle aktif futbol hayatına son verip hakemliğe geçmiş. Geçmişte Erzurumspor genç takımı ile Ağrıspor’da oynadığını öğrendiğim 1978 Erzurum doğumlu hakem, tam da Sakaryaspor’a transfer edilirken sakatlanmış ve yeşil sahalara futbolcu olarak veda etmiş, bu defa hakem olarak dönmeyi planlamış. O sezon güçlü bir kadro kuran ve Volkan’ı da bünyelerine katmak isteyen Sakaryaspor, o transferi sürpriz sakatlık sebebiyle gerçekleştirememiş ama futbol dünyasına çok önemli bir hakem kazandırmaya vesile olmuş.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.