Spor Haber Girişi : 14 Nisan 2016 20:30

Şampiyon kick boksçu Gençoğlu ödüllendirildi

Şampiyon kick boksçu Gençoğlu ödüllendirildi
Turkish Open'da 57 kiloda şampiyon olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Sporcusu Cebrail Gençoğlu'nu kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenilgil, Gençoğlu'nun örnek bir sporcu olduğunu söyledi.
Erzurumajans-Turkish Open'da 57 kiloda şampiyon olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Sporcusu Cebrail Gençoğlu'nu kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenilgil, Gençoğlu'nun örnek bir sporcu olduğunu söyledi. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'nün kick boksçusu olan Cebrail Gençoğlu, Antalya Turkish Open Uluslararası Açık Turnuvada 57 kiloda şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldu. Milli sporcu Kick Boks İl Temsilcisi Rıdvan Özkan ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret ederek başarı öyküsünü anlattı. Taşkesenligil de, şampiyon kick boksçu Cebrail Gençoğlu'nu başarısından dolayı kutlayarak ödüllendirdi. Taşkesenligil, milli sporcunun kariyerinde elde ettiği başarıların yanı sıra örnek sporcu kimliği ile de alttan gelen gençlere iyi bir örnek olduğunu söyledi.

Antrenörü İlknur Yılmaz'dan aldığı taktikleri müsabakalarda harfiyen uygulayarak başarılı olduğunu söyleyen Cebrail Gençoğlu, Antalya'da yaklaşık Bin 200 sporcunun katıldığı uluslararası Kick boks açık turnuvasında büyük erkekler 57 kiloda light contact branşında şampiyon olduğunu ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.