Erzurum Haber Girişi : 22 Mayıs 2015 19:16

Samsunlu öğrencilerden Vali Altıparmak'a ziyaret

Samsunlu öğrencilerden Vali Altıparmak'a ziyaret
Vali Dr. Ahmet Altıparmak,19 Mayıs etkinlikleri kapsamında, Erzurum'a gelen Samsunlu öğrenci ve idarecileri kabul etti.
Erzurumajans-Vali Dr. Ahmet Altıparmak,19 Mayıs etkinlikleri kapsamında, Erzurum'a gelen Samsunlu öğrenci ve idarecileri kabul etti.

Her yıl öğrencilere 19 Mayıs ruhunu yaşatmak için düzenlenen etkinlikler kapsamında Samsun'da merkez ve ilçelerinde eğitim gören öğrencilerden oluşan gurup Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda önemli yere sahip olan şehirleri gezerek bilgi edinmeye çalışıyor.

Bu kapsamda Erzurum'a gelerek tarihi ve turistik yerleri gezerek bilgi edinmeye çalışan öğrenciler Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ı ziyaret ettiler.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Altıparmak öğrencilere okulları ve gezdikleri yerler hakkında sorular yöneltti. Samsunlu öğrencilerimizi Erzurum'da görmekten ve misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirten Vali Altıparmak, Erzurum'un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerle dolu bir Selçuklu şehri olduğunu belirterek, "Kurtuluş mücadelesinde çok önemli bir yere sahip olan şehrimizi iyice tanıyın, bilgi edinin ve gittiğinizde ailenize ve arkadaşlarınıza anlatın" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.