Spor Haber Girişi : 12 Ağustos 2014 15:20

Samsunspor'un Erzurum kampı neşeli bitti

Samsunspor'un Erzurum kampı neşeli bitti
Samsunspor'un Erzurum Palandöken'de sürdürdüğü sezon hazırlık kampı sona erdi.
Erzurumajans-Samsunspor'un Erzurum Palandöken'de sürdürdüğü sezon hazırlık kampı sona erdi.

Karşıyaka ile kupada karşılaşan ve Adiloviç'in golüyle maçı 1-0 kazanan kırmızı-beyazlı takım akşam otelin restoranında yemek yedi. Yemek sonrasında ise Murat ve Burhan'ın söylediği şarkılar, Doğan'ın Sakarya şiiri büyük akış aldı. Daha sonra futbolcular ve personel Murat'ın çaldığı oyun havaları eşliğinde pisten inmediler. Umar'ın yöresine has oyunu ise herkesten büyük alkış aldı.

Teknik direktör Erhan Altın, neşeli ve yararlı bir kamp geçirdiklerini belirterek, "Bize bu imkanı sağlayan yönetimimize ve kamp süresince her şeyini ortaya koyup disiplini elden bırakmayan, Samsunspor'a yakışır davranışlar içinde bulunan ekibime ve futbolcularıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlikteliğimiz lige de yansır" dedi.

Karadeniz ekibi bu sabah ise son idmanını yaparak, karayoluyla Samsun'a hareket etti. Nuri Asan Tesisleri'nde 15 Ağustos'a kadar idman yapacak olan Samsunspor, 2 gün izin verilecek ve ardından ligin ilk maçı olan Giresunspor karşılaşması hazırlıklarına başlayacak
.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.