İlçeler Haber Girişi : 28 Aralık 2011 17:24

Sanatçı Erkal Başkan Cengiz`i ziyaret etti

Sanatçı Erkal Başkan Cengiz`i ziyaret etti
Erzurumlu ünlü Sanatçı İbrahim Erkal, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Erzurumlu ünlü Sanatçı İbrahim Erkal, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti.

Yeni çıkardığı “Burnumda Tütüyorsun” albümünün tanıtımı için Erzurum’da bulunan Sanatçı Erkal, Başkan Cengiz’i ziyaret ederek, yeni çıkardığı albümünden hediye etti. 27 Ocak’ta Erzurum’da kar festivali düzenlemeyi planladıklarını kaydeden Erkal, festivalin Erzurum’un tanıtımına ciddi katkı sunacağını söyledi. Erzurum’un hayatında önemli bir yeri olduğunu ve Erzurumlu olmaktan her zaman gurur duyduğunu dile getiren Erkal, “Bu şehre olan vefa borcumuzu ödemek zorundayız. Bu konuda üzerimize ne düşüyorsa bugünü kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Düzenleyeceğimiz kar festivali de şehrimizin ulusal vizyonda yer alması adına oldukça önemli bir organizasyon olacak. İnşallah bunu geleneksel hale getirerek, doğduğumuz ve her zaman gurur duyduğumuz şehrimizi hak ettiği noktaya taşıyacağız.” diye konuştu.

CENGİZ: ERZURUM ANADOLU’NUN EN GÜZİDE ŞEHİRLERİNDEN BİRİSİDİR

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, İbrahim Erkal’ın Erzurum için büyük bir değer olduğuna vurgu yaparak, Erzurum’un tanıtımı için yapılacak olan kar festivalini yürekten desteklediğini kaydetti. Şehrin tanıtımı için her zaman göreve hazır olduğuna dikkat çeken Başkan Cengiz, “Anadolu’nun en güzide şehirlerinden biri olan Erzurum’un tanıtımı noktasında üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya hazırız. Erzurum buram buram tarih kokan kültür hazinesi, dünyanın sayılı turizm merkezilerinden birine sahip olan Palandöken’i, şifa kaynağı doğal suları ve turizm değerleriyle dünya da eşine az rastlanan şehirlerden birisi. Böyle bir şehirde halka hizmet gibi onurlu bir görevi yapmaktan her zaman büyük gurur duyduğumuz gibi, şehrimizin ulusal vizyona taşınması noktasında da üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu şehrin değerlerine sahip çıkmak bizim için görevlerin en anlamlısıdır. Kar Festivali gibi Erzurum’la özdeşleşen bir etkinlik planladığınızdan dolayı sizleri kutluyorum. İmkanlarımız ölçüsünde desteğe her zaman hazırız.” ifadelerini kullandı.
Başkan Cengiz, yeni albümünden dolayı da İbrahim Erkal’i kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Sanatçı İbrahim Erkal, Başkan Cengiz’e albümünü imzalayarak hediye ederken, Başkan Cengiz de, yöresel ehramdan yapılmış atkı hediye ederek misafirlerini uğurladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.