Medya Haber Girişi : 12 Kasım 2011 12:01

Sebo abimizi kaybettik

Sebo abimizi kaybettik
Van`da meydana gelen deprem sırasında Bayram Otelin enkazında kalan ve sabaha karşı cansız bedenine ulaşılan DHA Van muhabiri Sebahattin Yılmaz`ın cenazesi yarın Erzurum`da toprağa verilecek.

Erzurum Ajans-Van`da meydana gelen deprem sırasında Bayram Otelin enkazında kalan ve sabaha karşı cansız bedenine ulaşılan DHA Van muhabiri Sebahattin Yılmaz`ın cenazesi yarın Erzurum`da toprağa verilecek.

 

DHA Bölge Temsilcisi Kadir Sabuncuoğlu, Sebahattin Yılmaz`ın yarın Gürcükapı Camii`nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verileceğini söyledi. Yılmaz`ın cenazesinin bugün karayolu ile Van`dan Erzurum`a gönderildiği öğrenildi.

SEBAHATTİN YILMAZ KİMDİR

 

Sebahattin Yılmaz, 20 Mayıs 1959`da Erzurum`da doğdu.
Erzurum Lisesi`ni bitirdikten sonra 1980 yılında yerel Aziziye Postası gazetesinde mesleğe başladı. 1991 yılında Hürriyet Haber Ajansı Erzurum Bürosu`nda görev alan Sebahattin Yılmaz, 1993`te Van Bürosu`nda geçti.
Meslek yaşamında bir çok ödül alan Sebahattin Yılmaz, iyi bir gazeteci olmanın yanında iyi bir eş, iyi bir baba. Gönül Yılmaz ile 21 yıllık evli olan Sebahattin Yılmaz`ın oğlu 20 yaşındaki Alperen İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü`nde, kızı 17 yaşındaki Egem Van Anadolu Lisesi son sınıfta okuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MUALLİM 25 01 Ocak 1970 02:00

    RABBİM MEKANINI CENNET ETSİN,MERHAMETİNİ ESİRGEMESİN...