Spor Düzenleme Tarihi : 11 Ağustos 2020 16:02 Haber Girişi : 11 Ağustos 2020 16:04

Sehiç bu kez veto yedi!

Sehiç bu kez veto yedi!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 3 kez anlaşmasına rağmen, her seferinde fiyat artırıp, Konyaspor ile prensip anlaşması yaptığı ortaya çıkan kaleci Sehiç'in, yönetime bir kez daha haber gönderdiği öğrenildi.

Erzurumajans-Menajeri aracılığıyla temasa geçen Sehiç, dönmek için bir kez daha fiyat artırdı ve 600 bin Euro ile başlattığı pazarlıkta rakamı 700 bin Euro'ya çıkardı. 

 

Habergen sitesinde Naci Ergen imzasıyla yayınlanan habere göre, Büyükşehir belediye Erzurumspor'da sözleşmesinin bitmesinin ardından farklı ayak oyunlarına girişen Kaleci İbrahim Sehic, gerek sergilediği tavır ve gerekse yaptığı birbirini tutmayan açıklamaları ile tepki topluyor. Mavi Beyazlı Kulüpte geçirdiği süre zarfından en fazla parayı kazanan oyuncu olmasına ve taraftarlarında yoğun sevgisine rağmen, Erzurumspor'u bir kalemde silmesini bilen Boşnak Kaleci, daha önce 3 kez Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'e "evet" demesine rağmen, önce Hatayspor ardından ise Konyaspor ile masaya oturmuştu. Bir ulusal spor kanalı başta olmak üzere spor medyasında da Konyaspor ile 2 yıllık anlaştı haberlerinin yayınlanmasından sonra Mavi beyazlı camianın büyük tepkisi çeken Sehic, şimdi ise yan çizmeye başladı. Konyaspor ile anlaştı haberlerinin çıkmasının ardından uyduruk bir açıklama yapma gereği duyan İbrahim Sehic, menajeri aracılığı ile fazla para koparabilmek adına Erzurumspor ile temasını da sürdürmeyi ihmal etmiyor.

 

BAŞKAN ÜNEŞ AÇIKLADI, RAKAMI 700 BİN'E ÇIKARMIŞ

 

Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, Sehic'in kendisine yakışmayan davranışlar sergilediğini belirterek, "Kapı kapı dolaşıp fiyat artırmanın derdine düşmüşler. Daha önce kendisine Erzurumspor olarak 600 bin EURO verdik ve kabul etti. sonrasında ise fiyatını 650 bin EURO'ya çıkardı. onu da kabul ettik. Fakat paraya karşı başka bir hassasiyeti olan Sehic, bizimle anlaşmasına rağmen, gidip başka kulüpler ile de temasa geçti. Şimdi Konyaspor ile anlaştığı söyleniyor ama yine bizi arayarak fiyatının 700 bin EURO olduğunu, bu rakamı kabul etmemiz halinde geri dönebileceğini bildiriyor. Kimse kusura bakmasın hiçbir sporcu Erzurumspor'un üstünde olamaz. Kulübün menfaatleri açısından kimsenin nazı ile oynayamayız. Ayrıca Erzurumspor'un boşa harcayacak bir kuruşu bile yoktur. Yeni kaleci arayışlarımız sürüyor"dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş murat 11 Ağustos 2020 18:16

    şehic güzel kaleciydi iyi kaleciydi faka sosyal medyada yapılan asılsız haberler (gs istiyor trabzon istiyor o istiyor bu istiyor)sehicin aklını başından aldı ben hep şunu diyorum faceden ordan burdan asılsın haber yapmayın herşey kesinleşsin sonra haber yapılsın ama dinleyen yok bence kulüp sosyal medyada bulunan tüm erzurumspor sayfalarını felan acil kapattırması gerekmektedir.