Erzurum Haber Girişi : 28 Nisan 2014 13:09

ŞEHİRDER'den Adnan Yazıcı'yı uğurlama ziyareti

ŞEHİRDER'den Adnan Yazıcı'yı uğurlama ziyareti
İl Özel İdarelerinin belediyelere devredilmesi ve resmen kapatılmasından sonra Erzurum İl Özel İdare'nin son Genel Sekreteri Adnan Yazıcı, İçişleri Bakanlığı'na geçici görevle müşavir olarak atandı.
Erzurumajans-İl Özel İdarelerinin belediyelere devredilmesi ve resmen kapatılmasından sonra Erzurum İl Özel İdare'nin son Genel Sekreteri Adnan Yazıcı, İçişleri Bakanlığı'na geçici görevle müşavir olarak atandı.

Erzurum'daki son gününde Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği yönetimi ve üyeleri son Genel Sekreter Adnan Yazıcı'yı yalnız bırakmadı. Erzurum'a ve dernek çalışmalarına verdiği destekten dolayı Yazıcı'ya teşekkür eden ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş, İçişleri Bakanlığı'na müşavir olarak atanan ve göreve başlamak üzere hafta başında Erzurum'dan ayrılacak olan Adnan Yazıcı'ya II. Abdülhamit'in Erzurum ahalisine yazmış olduğu fermanın bulunduğu bir tablo hediye etti.

Adnan Yazıcı da nezaketlerinden dolayı ŞEHİRDER üyelerine teşekkür edip kitaplar hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.