İlçeler Haber Girişi : 14 Temmuz 2017 16:15

Şehit aileleri ve Gaziler onuruna yemek verdiler

Şehit aileleri ve Gaziler onuruna yemek verdiler
Oltu Kaymakamlığı tarafından, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.
Erzurumajans-Oltu Kaymakamlığı tarafından, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

Oltu-Göle Karayolu 4. km'de bulunan Yiğit Cağ Kebap Salonu'nda düzenlenen yemek programında vekaleten bulunan Narman Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, şehit aileleri ve gazilerle tek tek tokalaşarak hal hatır sordu. Ardından yemeğe katılan misafirlere Oltu Cağ Kebabı ikram edildi. Yemek sonrası İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan tarafından Kur'an tilaveti okundu ve dualar edildi.

Bu arada programa Narman Kaymakamı Mehmet Balıkçılar'ın yanı sıra, Oltu İlçe Garnizon Komutanı Piyade Yarbay İlhan Yıldız, Oltu Belediye Başkan Yardımcıları Osman Coşkun ve ÖmerToprak, Oltu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Manas Demir,Kaymakamlık yazı işleri Müdürü Gazi Atmaca Oltu İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan ile şehit aileleri, gaziler ve ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.