Sağlık Haber Girişi : 29 Ağustos 2023 11:03

Şehit aileleri ve gazilerden Sağlık Müdürüne teşekkür ziyareti

Şehit aileleri ve gazilerden Sağlık Müdürüne teşekkür ziyareti
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi, hastanelerde şehit aileleri ve gazilere verilen hizmetlerden dolayı Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir'e teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi, hastanelerde şehit aileleri ve gazilere verilen hizmetlerden dolayı Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir’e teşekkür etti.

 


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Recep Akgül, Yönetim Kurulu ile birlikte, Erzurum İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdür Gürsel Bedir’e, Hastanelerde Şehit Aileleri ve Gazilere verilen hizmetten dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, “Erzurum Şehir Hastanesinde Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve Engelli kardeşlerimizin muayene ve tedavilerinde oluşan aksaklıkları, meydana gelebilecek eksiklik ve olumsuzlukları 2021 yılında konuşarak istişarelerde bulunmuştuk.

 

 

1 Ocak 2022 tarihinde ŞEHİT-GAZİ ve ENGELLİ İrtibat ve Destek Birimi İl Müdürümüz Dr. Gürsel Bedir ve Hastane Baş Hekimimiz Doç. Dr. İbrahim Hakkı Tör tarafından hizmete alınmıştı. Bundan dolayı İl Müdürümüz ve Başhekimimize Şehit-Gazi ve Engelli Ailelerimiz adına teşekkürlerimizi ifade ederek, plaket takdiminde bulunduk. Artık randevu derdimiz yok, beklemek yok.

 

 

Misafirperverliğinden dolayı Sağlık İl Müdürümüze ve Şehir Hastanesi Başhekimimize camiamız ve derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.