Türkiye Haber Girişi : 16 Mayıs 2023 16:21

Şehit sayısı yükseldi!

Şehit sayısı yükseldi!
İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan jandarma personelinin şehit olduğunu, operasyonda şehit sayısının 3'e çıktığını bir korucu ağır yaralandığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan jandarma personelinin şehit olduğunu, operasyonda şehit sayısının 3'e çıktığını açıkladı. Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde yürütülen operasyonda, üç jandarma şehit oldu, bir korucu ağır yaralandı.

 

Şırnak'ta başlatılan operasyon kapsamında gerçekleştirilen arazi araması sırasında mağaraya sıkıştırılan bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 3 jandarma personeli şehit oldu, 1 güvenlik korucusu da yaralandı. Öte yandan 3 terörist ise etkisiz hale getirildi.
3 Jandarma personeli şehit oldu.

 


İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Çıkan silahlı çatışma sonucunda, 2 terörist daha silahıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonda toplam 3 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonda 2 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1 güvenlik korucumuz ve 1 jandarma personelimiz ağır yaralanmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir."

 


ŞEHİT SAYISI YÜKSELDİ


Ağır yaralı jandarma personeli, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Şehit sayısı üçe yükseldi.
İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan jandarma personelinin şehit olduğunu, operasyonda şehit sayısının 3'e çıktığını açıkladı.