Türkiye Haber Girişi : 23 Ağustos 2015 17:20

Şehit yüzbaşının yarbay ağabeyi böyle isyan etti...

Şehit yüzbaşının yarbay ağabeyi böyle isyan etti...
Şırnak'ta hain saldırıda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ın Yarbay ağabeyi törende isyan etti.
Erzurumajans-Şırnak'ın Beytüşşebab ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarıyla girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.


Şehidin kendisi gibi asker olan Yarbay ağabeyi Mehmet Alkan törene üniformasıyla katıldı. Yaşananlara isyan eden şehidin ağabeyi kardeşinin tabutuna sarılarak, "Buranın vatan evladı, 32 yaşında, daha vatanına, sevdiklerine doymadı, dünyaya doymadı, bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Şu güne kadar 'çözüm' diyenler neden şimdi 'sonuna kadar savaş' diyor" dedi.

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, memleketi olan Osmaniye'de toprağa verildi. Şehit Jandarma Yüzbaşı için Osmaniye merkezdeki Enverul Hamit Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törene şehit Yüzbaşı'nın silah arkadaşları ile vatandaşlar katıldı. Öğle namazı vakti şehit yüzbaşının tabutu cami avlusuna getirildi. 

Cenaze namazının ardından omuzlara alınarak cenaze aracına konulan şehit yüzbaşının naaşı Osmaniye Asri mezarlığı şehitliğinde toprağa verildi. (Kaynak: Haber3.com /Osmaniye-İHA)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.