Erzurum Haber Girişi : 12 Mart 2018 22:15

Sekmen’den Bozkurtlu, Rabialı selamlama…

Sekmen’den Bozkurtlu, Rabialı selamlama…
12 Mart Erzurum Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kurtuluş’tan İstiklal’e” programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, vatandaşı bir eliyle Bozkurt, diğer eliyle de Rabia işareti yaparak selamladı.
Erzurumajans-12 Mart Erzurum Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kurtuluş’tan İstiklal’e” programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, vatandaşı bir eliyle Bozkurt, diğer eliyle de Rabia işareti yaparak selamladı.

İbrahim Erkal Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, davetlileri bir eliyle Rabia bir eliyle de Bozkurt işareti yaparak selamladı. Sekmen’in bu selamlaması programa katılan davetliler tarafından büyük alkış aldı.

Başkan Sekmen sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğrafın altına “Aziz milletimizin birliği ve beraberliği, devletimizin bekası, istiklal ve istikbalimizin varlığı, bin yıldır bu topraklarda varolan ümmetin 'Nizam-ı alem İlayı Kelimetullah' ülküsünde saklıdır” notunu düşmeyi de ihmal etmedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • yasin 01 Ocak 1970 02:00

    bi akpartili olarak sana hiçbir şekilde oy vermeyeceğim

  • GOLLO SUAT 01 Ocak 1970 02:00

    Asena'nın adı çıkmış

  • BOZKURT 01 Ocak 1970 02:00

    HELAL OLSUN BİR MHPLİ OLARAK ERZURUMA GELMİŞ GEÇMİŞ EN KALİTELİ BAŞKAN