Erzurum Haber Girişi : 16 Mart 2020 20:45

Sekmen: Kolonyayı dert etmeyin

Sekmen: Kolonyayı dert etmeyin
Türkiye’de ilk Korona Virüs vakasının görülmesinin ardından kolonya satışları adeta patladı. Bir çok şehirde stoklar tükenirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Biz üretiyoruz. Erzurum’da sıkıntı olursa devreye gireriz” dedi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Korona Virüsüne karşı etkili bir yöntem olan kolonyanın yoğun ilgi görmesiyle bir çok şehirde stokların tükendiğine dair haberler geldi. Vali Okay Memiş Başkanlığında yapılan ‘Korona’ toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büşükşehir iştiraki olan Enerji A.Ş.’nin kolonya ürettiğini açıkladı. Bu anlamda bir sıkıntı olması halinde devreye gireceklerini belirten Başkan Sekmen ayrıca Korona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının divam ettiğini söyledi. 

HER YERDE İLAÇLAMA

Dezenfekte çalışmalarının 50 personel, 3’ü üzerinde ilaçlama ünitesi olan 7 araçla yapıldığını anlatan Başkan Sekmen, “Virüsün Türkiye’ye sıçradığı ilk günden bu yana ekiplerimiz tüm noktalarda ilaçlama yaptı. Sinema, tiyatro, kütüphaneler, otobüs terminali, havalimanı gibi halkın yoğun olarak kullandığı her yerde dezenfekte yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz” dedi.



Vali Okay Memiş Başkanlığında yapılan toplantının ardından Büşükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan bir araya geldi. Ayak üstü sohbet eden başkanlar objektiflere böyle yansıdı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ali 01 Ocak 1970 02:00

    hani camiler daha duruyor ilaçlama yapılmadı