Spor Haber Girişi : 27 Haziran 2022 14:54

Sekmen o isme "evet" diyebilir!

Sekmen o isme
3 Temmuz'da sandık başına gidecek olan BB Erzurumspor'da sürpriz olabilir. Tanınmış bir iş insanının divana liste sunacağı iddia edildi. İsmi sır gibi tutulan isme Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in de 'evet' diyeceği öğrenildi.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da gözler 3 Temmuz 2022 tarihinde Necip Fazıl Kısakürek Kongre Merkezi’nde yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurula çevrildi.

 

Genel kurul öncesinde kulis faaliyetleri de tam gaz devam ederken, kongre günü önemli bir sürprizin yaşanacağı ifade ediliyor. Erzurumlu tanınmış bir iş insanının divana liste vereceği iddia edilirken, ismi sır gibi saklanan iş insanına Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in de sıcak baktığı ve kendisine ‘Evet’ diyeceği öğrenildi. 

 

İş dünyasında sevilen ve saygın bir yeri olduğu belirtilen İş insanının hazırlık yaptığı açıklanırken, şu an isminin gizli tutulduğu öğrenildi. Nurullah PALA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.