Sekmen veto yedi!

 

AK Parti Genel Merkezi’nde günlerdir süren ‘il başkanları’ mesaisini tamamlandı.

 

Deprem öncesinde milletvekili aday adaylığı için istifa eden 30’u aşkın il başkanı yerine ataması yapılacak isimler büyük ölçüde belli oldu.

 

Erzurum’da da il başkanlığı koltuğuna oturacak isim yarın (Çarşamba) 14.00’de yapılacak görüşmelerin ardından netleşecek.

 

Genel Merkeze davet edilen İbrahim Küçükoğlu, Haktan Ömeroğlu, Ali Tuğrul Birdal, Recep Karataş ve Akif Hoş Ankara biletlerini alırken, kulis ve iddialara göre il başkanlığının favori isimlerinden olan Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın’a, ‘son dakika’ “yerinde kal” dendi.

 

Kulislerden sızan bilgilere göre Aydın, ‘Yakutiye Belediyesi’ merkezli bir operasyona uğradı.

 

Yakutiye Belediye Başkan Yardımcısı Fatih İpek’in Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile son birkaç gün içinde birkaç kez görüştüğü ve ‘desteğinizi çekin’ dediği iddiası dilden dile dolaşmaya başladı.

 

Bu arada milletvekili adaylığı için ziyadesiyle dirsek temaslarında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de veto yedi.

 

Hem külliye hem de genel merkezin Sekmen’e “başkan olarak yola devam” dediği öne sürüldü.

 

Ayrıca geçenlerde yazmıştım, AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın Erzurum’dan listeye girmesi güncelliğini koruyor.

 

Yarın görüşmek üzere. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • CHP'li Dadaş 08 Mart 2023 19:24

    Erzurum yakinda akpli yiyicilerden kurtulacak

  • Eski dadas 01 Mart 2023 16:21

    Sayın mustafa ılıcalı Millet vekilini döneminizde şehrimizde raylı sistem geleceğini proje aşamasının bittiğini, ilica çat yolunun çok hızlı bitirilip ,ağır tonajli aracıların meskunmahal ıçine girmeyeceğini çalışma yapılacağını söylemiştiniz ,ancak şu ana kadar hicbir ilerleme bulunmamaktadır saygilarimizla

  • Eskidadas 01 Mart 2023 16:11

    Sayın sekmen SayIn Ahmet küçüker size koltuğu devrettiginde borçsuz devredildiğini sizde kısa bir süre içinde belediyenin yaklaşık bir buçuk milyar borçla devir aldığınızı açıklamıştınız acaba eski borcu kapandı mı, şu anda borcumuz ne kadar,siz devrettiginizde seçilen kişi şayet borç varsa nasıl ödeyecek lütfen bilgilendirirmisiniz ayrıca yakutiye parkı köşesinde, vatandaşın haber alması için pandaya asılan mahalli gazete okuma panosunu yerine koyduracak mısınız.

  • Eski dadas 01 Mart 2023 13:33

    Sayın sağsöz,lütfen konumuz deprem kimse artık bu şehirde siyaset le kafasını yormak istemiyor ,söz yalanlarından bıktı usandı,her yer sallanırken, hala emlak komisyoncuları ,yuksek fiyatla ,ev satıp, ev sahipleride dahil köşe dönme satış bedelinden düşük gösterme peşindeler kombina yolunda beş ayda sekiz kat inşaat yaparak rekor kirmaktalar ne oldu kim denetleyecek, nasıl olacak, çok acilen çözümleri bekliyoruz .

  • misafir 01 Mart 2023 12:29

    Ben Erzurum'un durumuna bakarım kimin olduğu önemli değil Erzurum nüfusu 2018 den beri azalıyor buna Erzurum dan yüzde 70 oy alan parti bir çözüm üretti mi ? Ona bakarım En son 749 bine geriledi yani büyükşehir olma nüfusu 750 binin altına düştüler Büyükşehir olmaktan çıkarsa şaşırmamak lazım Erzurum nasıl gelişir diye düşünen var mı ? Yurt dışından hayvan getirip vatandaşa yedireceklerine Erzurum da hayvancılığı yok etmeyip hayvancılığın gelişmesini sağlasalar Erzurum nüfusu artar Erzurum başta olmak üzere bölgede ki illerde doğalgaz da indirim yapsalar erzurum nüfusu artar En önemlisi fabrika açsalar Erzurum un nüfusu artar ama açmak yerine kapatıyorlar Yazık günah

  • halis demir 01 Mart 2023 12:08

    efkan ala nın be memlekete hiçbir faydası olmaıştır. olmaz. en küçük şeyde tabanı yağlayıp kaçan bu efkan değilmiyidi. Erzuruma adam gibi dik duran birisi lazım.

  • halis demir 01 Mart 2023 12:06

    sekmen erzurumu sağıp sağıp yedi bitirdi kanını kuruttu. buradan ona birsey çıkmaz. Allah muhafaza etsin bizi. Rus mezalimi görmedim ama sekmen mezalimini yaşadım. Bnede gazi olmak için başvuracağım.

  • memet 01 Mart 2023 11:39

    hakettiklerimiz.

  • Vatandaş 01 Mart 2023 08:52

    sus yazma bu millete bunlar müstehak bunlardan birini tanıdım ev yapıyordular kardeşiyle arabamızı verdik sonra hasarlı bir şekilde trafik cezalarıyla arabamızı zor kurtardık vede ödül olarak idarecilik vermişler

  • Mbk 28 Şubat 2023 23:38

    Yazayım diyorum birşeyler saatime bakıyorum değmez

  • Helallik İsteme 28 Şubat 2023 23:22

    Allah ım tez zaman da inşaallah akp tamamından kurtuluruz , halktan hepsi veto yer diyeceğim de insanımız osmanlı dan beri sessiz dilsiz cesaretsiz , Allah kurtarsın inşaallah seyyar reklam sekmenden de diğerlerinden de inşaallah