Siyaset Haber Girişi : 06 Haziran 2020 12:30

Selami Altınok: Lamı cimi yok bu iş bitecek

Selami Altınok: Lamı cimi yok bu iş bitecek
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, havalimanındaki pist çalışmalarının kent gündeminden çıkacağını söyledi. Altınok, “Lamı cimi yok. bu iş bu sene bitecek” dedi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin bugün yapacağı Erzurum ziyareti öncesinde AK Parti Teşkilatı basın toplantısı düzenledi. Milletvekilleri Selami Altınok, Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantıda gündemin ilk maddesi havalimanı oldu. Net bir şekilde pist bakım onarım ve CAT-3A sistem kurulumunun bu yıl içinde tamamlanacağını vurgulayan Milletvekili Altınok, şunları söyledi.

“Havalimanıyla ilgili geçen sene yaşananları biliyoruz bir daha geçmişe geriye dönmeye gerek görmüyorum. Birazdan Ulaştırma ve Tarım Bakanımız geliyorlar. Ben de onlara katılıp Artvin Yusufeli’ne gidip geleceğim. Havalimanında da bu konuyu görüşeceğiz. Sonrasında da Bakan Bey sizlere açıklamalarda bulunacaktır ama şimdiden söylüyorum lamı cimi yok. 15 Ağustos’a kadar ki, özellikle bunu bilinçli söylüyorum kafam rahat olsun diye söylüyorum, belki daha erken havalimanı bitecek. Bu konuyu Erzurum’un gündeminden çıkaracağız” dedi.

Bir gazetecinin müteahhit firmaya her hangi bir cezai yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı konusundaki soruya da Altınok, “Bu işin hukuki bir boyutu var bunu işin sahibine sorarsınız” dedi. Altınok ayrıca müteahhit firmayla taşeron firma arasındaki sorunun giderildiğini bildirdi.

Ülke ve kent gündemine ilişkin açıklamaların da yapıldığı basın toplantısının ardından gazetecilere Yakutiye Belediyesi tarafından vatandaşlara da dağıtılan ve içinde seccade, takke ve maske bulunan namaz seti hediye edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş25 01 Ocak 1970 02:00

    Bu şehir için validen başka kendini parçalayan var mı?Bence bu adam onca vekilin yapamadığını tek başına aslanlar gibi yapıyor.Ya vekillerimiz napıyor oy verdik Ankara larda ye iç gez , biri çıkıp bugüne kadar niye halletmedi şu havaalanını yazık vallahi yazık......oy moy yok artık...

  • Ihsan akan 01 Ocak 1970 02:00

    Çok komiksiniz akp li vekiller. 2 sene boyunca mecliste bir kez bile bu konuyu dile getirmediniz. Şehir dışına gidebilmek için erzincan dan binmek zorunda kaldık. Sayın valimiz bu konuyu bu şekilde gündeme getirmese hiç sesiniz çıkmayacaktı. onun için boşuna konuşup ta komik duruma düşmeyin. Gerçekci olmuyor çünkü...