İlçeler Haber Girişi : 30 Aralık 2012 14:13

Şenkaya'da stajyer öğretmenlere moral yemeği

Şenkaya'da stajyer öğretmenlere moral yemeği
Göreve yeni başlayan öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şenkaya öğretmenevi lokalinde moral gecesi düzenlendi.
Erzurumajans-Göreve yeni başlayan öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şenkaya öğretmenevi lokalinde moral gecesi düzenlendi.

Stajyer öğretmenlere bir ay boyunca verilen temel eğitim kursunun sona ermesi nedeni ile moral gecesi düzenlendi. Gecede göreve yeni başlayan öğretmenler yemek sonrası müzik öğretmenlerinin seslendirdiği şarkılarla gönüllerince eğlendiler.

Gecede konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Lokman Osmangil, “Amacımız küçük ilçemizde öğretmenlerimize kısmen de olsa bir sosyal ortam oluşturmak. İnşallah bu tür programlarımızı daha sıklıkla ve genişleterek yapmaya çalışacağız.” dedi.
Gece müzik öğretmenlerin seslendirdiği şarkılarla sona erdi.

Geceye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Milli Eğitim personeli ve öğretmenler katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.